keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Pipotehdas

Siippa valitti alkuviikosta että aikaisemmin syksyllä tekemäni pipo on liian kylmä. Eihän siinä muu auttanut kuin neuloa uusi. Malli on Typyn Jaques Costeau ja lankana ruskea 7 veljestä. Tein pipon 3 mm sukkapuikoilla ja 100 silmukalla että siitä tulisi varmasti tiivis ja lämmin. Lopputuloksesta tuli hieman pitkähkö...Heh, no ei sentään.. Oikeasti pipo näyttää tältä

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paketti tuli perille. Kiitos!

Henna kirjoitti...

Viitaten kommenttiisi mun blogissa, niin olispa se opettajan työ kivaa, jos se olis vaan pelailua ja leikkiä. Tosiasia on se, että on tosi työlästä saada lapset tekemään töitä ja olla menettämättä hermojaan, kun joukosta löytyy lapsia laidasta laitaan.

Kaisa kirjoitti...

Juu Henna, en mä tarkoittanut että se olisi helppoa. Siitä sun kirjoituksesta oli vaan niin suuri ristiriita mun sen hetkisen tylsän ja puuduttavan työhomman kanssa. :)

Henna kirjoitti...

Anteeksi kärkevä kommenttini. En ajatellutkaan, että luulisit opettajan työn olevan pelkkää pelaamista. Mutta ihan samaa mieltä oon sun kanssa siinä, että kontrasti on varmasti suuri tuohon sun hommaan verrattuna. Ja musta ei sun hommaan oliskaan, joten kaikki kunnioitus, kun jaksat naputella sitä exceliä ;)

Typy kirjoitti...

Paljon blogistanian neulojat ovat mallini mukaan pipoja tehneet ja jokaisesta tehdystä Cousteau- piposta ole erikseen ilahtunut. Kiitos siis sinullekin mallini valinnasta ja ihania neuleita uudelle vuodelle!