perjantai 10. huhtikuuta 2009

Noromainen trio

Tilasin alkuvuodesta Pavi Yarnsilta kaksi kerää Noron Kureyon Sock -sukkalankaa väreissä S95 ja S180.Vajaan kolmen viikon päästä olin tikutellut kolmet iloisenkirjavat sukat. Ensimmäiset on tehty yhden kerän alkua ja loppua raidoittamalla, toinen pari toisesta kerästä samalla tavalla ja kolmas pari on neulottu molempien kerien lopuista. Neulontaan käytin 2,5 mm sukkapuikkoja. 56 silmukkaa oli sopiva silmukkamäärä, koska lankaa ei karheutensa ja möykkyisyytensä takia saanut neulottua yhtä tiukasti kuin normaalia sukkalankaa. Kerran onnistuin jopa kiskomaan langan vahingossa poikki kun yritin kiristää vähän liikaa. Kärkeen kokeilin kyökkipistoja Tarjan tyyliin ja tykkäsin kovasti.Värit ovat upean hehkuvat ja noromaiset. En mitenkään suunnitellut tai manipuloinut raitoja vaan otin nöyrästi vastaan mitä kerältä tuli. Sukat pääsivät hyviin koteihin äidille, siskolle ja veljen kihlatulle.Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille lukijoille ja kanssabloggaajille! Minä vetäydyn punkkaan nokosille, koska tunnollisen työntekijän tavoin sairastuin flunssaan eilen illalla...

14 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Aivan ihana rivistö!

Markka kirjoitti...

Aivan mainiot sukkakuvat!
Tulisi hienoja taulujakin.

Maiju kirjoitti...

Näiden kuvien myötä alan minäkin lämmetä näille norosukille.. melkoisia herkkuja! Varsinkin noin monta rinnakkain :)

Ja kiitos tosta kyökkipistovinkistä: tasan kerran olen onnistunut kitchenerillä aiemmin päättelemään ja se oli ihan tuskaa.

Tui kirjoitti...

Ihania sukkia! Itse aloitin juuri eilen raitasukat norosta :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja kehuista!

Lettu kirjoitti...

Oi, ihastuttavia sukkia :) Leppoisaa pääsiäistä sinullekin !

Tess kirjoitti...

Ihanainen sukkarivistö :)

Aurinkoista pääsiäistä ja pikaista paranemista!

kaisa kirjoitti...

Voi miten ihania sukkia!

helena kirjoitti...

Ihanat sukay ja hauskat kuvat! Niistä tuli hyvälle mielelle :)

Samma kirjoitti...

Eksyin Tarjan kyökkipisto-ohjeen kautta tänne ja huomasin, että mulla odottelee tismalleen samat noron sukkalangan värit tuolla pääsyä polvisukiksi :)

Kaisa kirjoitti...

Sattuipa hassusti. Nyt voit jo vähän ennakoida miltä valmiit sukat tulevat näyttämään.

henna kirjoitti...

Ihania sukkia ja hauskat kuvat oot ottanut!

Piti tulla kommentoimaan, että peittovirkkauksesta voi ottaa pitkäaikaisprojektin. Itse tein ekaa isoäidinneliöpeittoa kolme vuotta :)

Marle kirjoitti...

Noroissa onkin kaunista vain värit. Itse tein yhdet sukat hermot riekaleina kun lanka oli kamalan epätasaista. Välillä paksua ja yhtä äkkiä ohutta kuin siima.

Kaisa kirjoitti...

No olihan se aika kökköistä ja meni kerran poikkikin ohuesta kohdasta, mutta yritin ajatella että se kuuluu langan luonteeseen :)