sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Häähumua

Kiitos paljon kaikille neuletakkia kommentoineille!

Lauantaina oli kauan odotetut pikkuveljen häät. Ilma oli ihan kirjaimellisesti kaunis kuin morsian ja juhlapaikan pihan omena- ja kirsikkapuut olivat täydessä kukassa. Blogi on ollut viime aikoina pimennossa, koska häitä varten työlistalla oli kolme neuletta. Esittelen nyt ensimmäisenä valmistuneen neuleen.

Morsian toivoi pitsistä kolmiohuivia. Langaksi valitsimme Drops Alpacan vadelmanpunaisena. Huivin malliksi valitsimme Emily Rossin suunnitteleman Haruni-huivin (Ravelry link).Lankaa kului 150 grammaa. Neuloin peruskaaviota yhden ylimääräisen toiston, eli viisi kertaa, mutta muuten menin ihan ohjeen mukaan. Huiville tuli leveyttä 138 cm ja korkeutta 71 cm. Huivin pingottaminen oli tosi haastavaa ja nuppineuloja kului monta rasiallista.Lopputuloksesta tuli mielestäni tosi upea. Huivimalli on yksi kauneimmista mitä olen koskaan nähnyt, saati sitten neulonut. Uskon että myös morsian piti huivistaan, vaikka sille ei hirveästi käyttöä lämpimänä päivänä löytynytkään.

10 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kaunis morsian - ja kaunis huvi, väri oikein hehkuu kuvassa! Olen samaa mieltä siitä, että Haruni on yksi kauniimpia huivimalleja!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Mari!
Tuo väri minunkin mielestäni tosi upea.

Paula kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja näidenkin kuvien perusteella näyttää hienolta morsiuspukuun yhdistettynä! Tuo huivimalli on kyllä kaunis.

Tess kirjoitti...

Upea huivi!

Iida kirjoitti...

Aivan tosi hieno huivi!

Zelda kirjoitti...

Upea, upea huivi, morsiamesta puhumattakaan!

Tui kirjoitti...

Kaunis huivi ja kaunis morsian! <3

Riikka kirjoitti...

Tosi upea huivi! Ja väri on tosiaan ihana. =)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Välitän kehut myös morsiamelle kunhan palaavat häämatkalta :)

helena kirjoitti...

Kaunis huivi, käyttöä löytyy varmasti myöhemminkin :)