keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Kurpitsasukat

Ostin talvella kerän oranssia Zitron Trekking XXL -sukkalankaa. Lanka suorastaan kiljui päästä Sheepaintsin Little Pumpkin sockseiksi (pdf), eli kotoisammin kurpitsasukiksi.Koska sukan mallineule ei veny kovinkaan paljon, käytin neulomiseen 2,75 mm sukkapuikkoja. Lanka oli mukavaa neuloa ja aivan mahtavan väristä. Vaikka sukissa on aika pitkät varret, jäi 100 gramman kerästä melkein puolet jäljelle.Myös sukkien ohje antsaitsee paljon kehuja. Sukat istuvat täydellisesti ja ohje oli virheetön ja helppolukuinen. Kurpitsojen silmukankierrot oli helppo tehdä ilman palmikkopuikkoa. Sukat menivät äidille syntymäpäivälahjaksi.

8 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Tosi kivat!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Tess kirjoitti...

Mukavaa, kun olit jättänyt blogiini kommentin :) Minä muuten juoksen myös pitkiä matkoja, mutta pohkeiden kasvamiseen se ei ole kyllä vaikuttanut mitenkään :D

Nätit sukat! Mukavan rauhallisesti vaihtuvat värisävyt, ei häiritse kuvion näkymistä.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos!
Se miten paljon lihakset urheilun takia kasvaa riippuu vissiin tosi paljon geeneistä. Toisaalta on ihan mukavaa että esimerkiksi käsivarsista tulee helposti lihaksikkaan näköiset, mutta pohkeissa ja reisissä se ei ole ihan yhtä kivaa :)

henna kirjoitti...

Tosi ihanat sukat! Hieno mallineule ja näyttävät istuvan jalkaan kivasti. Sun väriset ovat, toivottavasti äitis tykkää kans :)

Minna kirjoitti...

Upea väri, olivat varmasti mieluinen lahja. Aloitin äskettäin juuri tuosta mallista tekemään ihka ensimmäisiä kuviollisia villasukkia. Mietin, että teenköhän oikein, kun seuraan kaavaa vasemmalta oikealle. Mahtaisitkohan muistaa?

Kaisa kirjoitti...

Kaavio esittää aina neuleen oikeaa puolta, eli sukkaa suljettuna neulee neulottaessa kaaviota seurataan oikealta vasemmalle. Jos neulotaan tasoneuletta edestakaisin, oikea puoli neulotaan kaavion mukaan oikealta vasemmalle ja nurja puoli vasemmalta oikealle. Toivottavasti sukat onnistuvat hyvin!

Minna kirjoitti...

Kiitoksia vinkistä! Onneksi työ on vasta alkutekijöissään, joten pystyn vielä hyvin tekemään korjauksia.