maanantai 22. lokakuuta 2007

Terveisiä mökiltä

Oltiin viikonloppuna mökillä. Keräsimme ämpärillisen suppilovahveroita ja suolta löysimme pari litraa karpaloita. Teki hyvää kerätä voimia raskasta viikkoa varten, koska tällä viikolla olen ottanut töistä vapaata että saisin viimeinkin tehtyä loppuun diplomityöni joka on roikkunut jo kuukausia tekemättömänä ja painanut mieltä aika pahasti.
Sain vihdoinkin valmiiksi ne Fabel-sukat jotka esittelin ensimmäisessä postauksessani. Esittelen teille nyt muutaman loistavalla digijärkkärillä otetun kuvan joista voi sukkien lisäksi ihailla kaunista syksyistä luontoa.

Ruskea Fabel sulautuu todella kauniisti suomalaisen metsän syysasuun.


Kaadoimme mökkiin päin kallellaan olleen männyn ja tässä sukat poseeraavat kaadetun puun rungonpalasen päällä.


Sukista tuli todella mieluiset. Ne ovat kauniin väriset ja niin ohuet että mahtuvat kenkiin. Alunperin niiden piti mennä lahjaksi, mutta tein niihin niin paljon virheitä, että ei sukkia kehtaa kenellekään antaa. Aivan uskomatonta että jos tekee sukat selkeän ohjeen koon 35 mukaan, niistä voi tulla kokoa 38, keskenään eri kokoiset, kantapäistä voi tulla erilaiset ja kaiken lisäksi tuo joustinneuleraidoitus on erilainen. Pitäisi varmaan kehittää luetun ymmärtämistaitoani. Ja tietysti auttaisi asiaa jos tekisi molemmat sukat kerralla tai ainakin peräkkäin eikä antaisi ensimmäisen sukan marinoitua kuukautta käsityökorissa. Lankaa sukkiin meni hitusen yli 50g.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää valmiit sukat! Ei niitä virheitä käytössä huomaa, pääasia että ovat mukavat jalassa. Kyllä se taito tekemällä karttuu. Itse tein mummolle baskeria ja siitä tuli liian iso, eli purin ja nyt virkkaan uudelleen, saa nähdä tuleeko sopiva. Mulla on sukka kesken samantapaisesta langasta saa nähdä onnistuuko mulla? Tsemppiä dippatyön kirjoittamiseen!
äippä

Kaisa kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Onko se sukka mitä teet sitä aloe vera lankaa?
Tuota fabelia jäi vielä melkein kerä jäljelle ja olen ajatellut tehdä siitä vielä kämmekkäät kunhan ehdin, kun töissä meinaa käsiä ruveta palelemaan kun istuu pitkään koneella.
Dippa on edennyt jo yli kolme sivua 1,5 päivän aikana, eli jotain edistystä on havaittavissa.