lauantai 26. heinäkuuta 2008

Dumboliina

Dumboliina on pieni ja sievä norsu joka harrastaa balettitanssia. Dumboliinalla on suuret korvat, vaaleanpunainen tutu ja pieni häntä.Dumboliina asuu nykyään Vaasassa erään pienen ja ehkä vielä vähän sievemmän pikkutytön luona joka ei luultavasti vielä muutamaan kuukauteen ymmärrä mitään norsuista tai baletista.

Dumboliinan ohje on Amigurumi World -kirjasta ja se on virkattu nelosen koukulla harmaasta Ainosta ja vaalenpunaisesta Jengasta. Silmät on hankittu Hobby Pointista. Dumboliina on täytetty pehmoleluvanulla jonka pitäisi kestää pesua. Silmien ympärykset ja varpaat ovat valkoista askarteluhuopaa.

9 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Suloinen! Meillä lapset ostivat Amigurumi-kirjan kun halusivat kans virkata näitä ihania olioita :)

Markka kirjoitti...

Oi ihana dumboliina!

arleena kirjoitti...

Suloinen Dumboliina.

Marjuska kirjoitti...

Söpönen :)

Anonyymi kirjoitti...

Terve, norsu on ihana! Äitis kertoi blogista tänään mun rippujuhlassa, joten laitetaanpa tämä seurantalistalle. Eli kummitäti saattaa täällä käydä myös joskus ;D

T: Iida

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun suloinen norsunen!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!
Nyt on loma loppu, mutta onneksi viiden viikon päästä on vielä kaksi lomaviikkoa lisää.

Elisa kirjoitti...

Dumboliina on hurmaava, samoin kuin Nallu tuolla etempänä :) Niin ja Laban-kissa nauratti minua kovasti noin nimensä puolesta, ihana! Dumboliina oli toinen minua inspiroinut elefantti, joka sai minut tilaamaan ko. kirjan. Miksiköhän muiden tekemät fantit on jokseenkin hoikemmassa kunnossa - ElefanttiAntti on tosi paksu!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Elisa!
Laban on saanut nimensä Pekka Töpöhännästä (Tähtitorninmäen Laaban eli alkukielellä Laban från Observatorieparken). :)