keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Evening stockings for Mom

Äidilläni on ensi viikolla synttärit. Lahjoin häntä jo etukäteen kun kävimme viikonloppuna kyläilemässä kotikonnuilla "Pohojammaalla".Polvisukkien malli on vanha tuttu Evening Stockings for a Young Lady Nancy Bushin mainiosta Knitting Vintage Socks -kirjasta. Sukat on neulottu Novitan Nallesta 2,75 mm sukkapuikoilla. Suurempi puikkokoko oli hyvä valinta, koska sukat istuvat äidin urheilullisiin pohkeisiin todella hyvin. Lankaa kului vajaa 200 g. Lisäsin varteen muutaman mallikerran, koska halusin että sukat yltävät hyvin polveen.Pitää varmaan vielä tehdä itsellekin samanlaiset sukat, koska tuossa mallissa on kaikki kohdallaan. Malli on kauniin näköinen ja ihana neuloa. Jokainen yksityiskohta, niin sukan ulkonäössä kuin istuvuudessakin, on mietitty viimeiseen asti.

11 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Kauniit!!!

SatuK kirjoitti...

Kivoilta näyttää!

Missä päin Pohojammaalla? Nimim. toinen sieltä päin.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos tiinaf ja Satu!

Satu, olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta, Kokkolasta. Seitsemän vuotta olen kyllä jo asunut pääkaupunkiseudulla.

Tess kirjoitti...

Kauniit sukat!

Mulla on nuo sukat tekemättä, vaikka olen jo pitkään haikaillut niiden perään. Liikaa sukkamalleja, jotka haluaisi toteuttaa.

henna kirjoitti...

Onpa kauniit sukat! Olispa itelläkin kärsivällisyyttä tehdä jotain noin suuritöistä :P Pitää vaan aina saada nopeesti valmiiksi!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Tess ja Henna!

Tess, kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota mallia.

Henna, ei nuo olleet suuritöiset, koska lanka oli aika paksua ja malli oli niin mukava neuloa. Pari viikkoa taisin neuloa aina iltaisin.

arleena kirjoitti...

Kauniit sukat ja taas niin huolellista jälkeä.

hillanen kirjoitti...

Ihanaiset sukat. Tahtoo tuon kirjan..! Ja hei, ekaa kertaa höpisen täällä, seurailen blogiasi.

helena kirjoitti...

Ihanat ovat, mahtoi olla äiti tyytyväinen! Muutaman mallikerran lisäys teki tehtävänsä, olisivat muuten olleet turhan lyhyet varret.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Arleena, Hillanen ja Helena!

Mukava tutustua uusiin lukijoihin!

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat!