tiistai 5. lokakuuta 2010

Echo Flower Shawl

Tädillä oli viime viikonloppuna 60-vuotissyntymäpäivät. Hän toivoi pitsihuivia lahjaksi.Huivin malli on Echo Flower Shawl (ohje pdf-tiedostona). Huivi on neulottu pinkistä Opal-sukkalangasta, paitsi päättelykierros jonka jouduin neulomaan suurinpiirtein saman sävyisestä alpakasta, koska lanka loppui. Langanmenekki oli siis päättelykierroksen verran yli 100 grammaa. Huivin tarkkaa kokoa en muistanut mitata. Se ei ole mikään hurjan suuri, vaan sopiva hartia- tai kaulahuiviksi.Huivista tuli mielestäni todella kaunis. Mallineule on melko helppo ja huivi oli nopea neuloa. Huivin saaja näytti myös selvästi pitävän uudesta huivistaan, mikä on tietysti tärkeintä.

Vaikka en ole remontin ja muuttosählingin takia ehtinyt postaamaan niin usein kuin haluaisin, olen koko ajan neulonut ahkerasti. Lupaan kuitenkin parantaa tapani ja postailla useammin, koska vaikka remontti ei ole vielä ihan valmis (juu, ne lattialistat...), ylihuomenna alkava äitiysloma moninkertaistaa käsitöihin ja muuhun kivaan käytettävissä olevan vapaa-ajan määrän hetkellisesti. Suunnitelmissa on ottaa seuraavista viikoista kaikki ilo irti, koska vähän pelkään että marraskuun puolivälin jälkeen oma aika tulee olemaan kortilla kun perheen uusi tulokas toivottavasti putkahtaa maailmaan.

14 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kaunis huivi!

Onnea tulevasta perheenlisäyksestä! :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Paula!

Tess kirjoitti...

Ihana huivi! Onnittelut ja voimia viimemetreille :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Tess!
Onneksi olen ollut niin hyvässä kunnossa koko raskausajan, että pystyn toivottavasti nauttimaan näistä viimeisistäkin raskausviikoista ilman mitään suurempia tuskia ja ahdistuksia.

Riikka kirjoitti...

Tosi nätti huivi! Ja onnea! =)

hillanen kirjoitti...

Ihana huivi. Onnea myöskin :)

Maiju kirjoitti...

On tosiaankin kauniskaunis malli. Ja tosi paljon vauvanodotteluonnea!

helena kirjoitti...

Kaunis huivi ja upea väri! Ja kiva kuulla, että oli helppo ja nopea tehdä, jälki on kuitenkin todella näyttävää.

Onnea odotukseen, nyt tekisi mieli sanoa, että lepää vielä kun voit, mutta eihän sitä voi varastoon levätä kuitenkaan... Niin että nauti lomasta siis!

Hepsi kirjoitti...

Upea huivi!

Hepsi kirjoitti...

Niin ja onnea loppuodotukseen! =)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille huivikehuista ja vauvaonnitteluista!

Lotta kirjoitti...

No täällä se oli se vauvauutinen! En oo uskaltanu kommentoida noihin uusimpiin (en ehtiny hetkeen lukea paljon blogeja), kun en oo ollu varma :). Onneks olkoon!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Lotta!

Pirena kirjoitti...

Ihana huivi ja onnea minultakin loppurutistukseen.