sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Hauskaa äitienpäivää!

Mietin kovasti, mitä haluaisin antaa äidilleni lahjaksi nyt äitienpäivänä. Puikoilta valmistui juuri sopivasti perjantaina uusi pitsihuivi jonka tyyli ja väri passaavat äidilleni hyvin, joten valinta oli helppo.Huivin malli on Jatan Zetor. Pidän kovasti mallikuviosta, koska se on yksinkertainen ja kesähuiviksi sopivan reikäinen. Neuloin huivin 4,5 mm pyöröillä. Lankana käytin Nordiasta ostettua Hjerte Garnin Alpaca Silkiä, joka on nimensä mukaisesti ylellistä alpakan (60 %), merinovillan (30 %) ja silkin (10 %) sekoitusta. Ohjeen reunuskaavioon oli pujahtanut yksi ylimääräinen silmukka joka kummitteli loppuriveillä, mutta se oli helppo huomata ja korjata. Tässä vielä lähikuva huivin mallikuviosta.Lopuksi vielä kukkasia omalle äidille ja kaikille muillekin äideille. Olette päivänne ansainneet!Jos joku tunnistaa, mikä puu on kyseessä, niin kertokaa. Tuommoisia kasvaa monta tuossa kerrostalojen välisellä sisäpihalla ja niiden kukkaloisto on upea näin keväisin.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, on ihana huivi!!
tv äiti

arleena kirjoitti...

Kaunis pinkki huivi.

Puut ovat luultavasti kirsikkapuita.
Ellei niin koristeomanapuita.

Luulo ei ole tietoa, puun lehdestä
sen voisi varmistaa

Kaisa kirjoitti...

Kiitos äiti, laitan paketin postiin heti maanantaina.

Kiitos Arleena!
Puut ovat melko isoja, isompia kuin normaalit omenapuut. Lehdet ovat pieniä ja suippoja.

helena kirjoitti...

Hieno huivi ja iiiihana väri! Ja tuo kukkakuva vielä samoja värejä, hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi :)

Midori kirjoitti...

Oi, kirsikkahan se siinä. Helsingissä ei kuki vielä, epistä...

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Helena ja Tess!

Midori, olen sittenkin päätymässä siihen että tuo puu on koristeomenapuu, koska se on niin isokokoinen. Ilmeisesti kirsikkapuut eivät kasva Suomessa kovinkaan suuriksi.

santra kirjoitti...

Todella upee huivi!!!

Pitsisukka kirjoitti...

Ihastuttava huivi!

Sampsa992 kirjoitti...

Hieno huivi on :] Voi kun itsekin osaisi, tai uskaltaisi aloittaa... Tuosta puusta muuten vielä, että ei ainakaan ole kirsikka kyllä, kun meillä kasvaa pihalla semmoinen, eikä ole samanlainen. Yhtä iso kuitenkin kuin omenapuu.