keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Puu-pipo

Viimevuosina neulomani pipot eivät ole olleet mitään suurmenestyksiä. Useimpina talviaamuina olenkin vetänyt päähäni ikivanhan H&M:n valkoisen akryylihirvityksen joka on sopivan lämmin ja ihanasti myssymäinen. Nyt tuo pipo on saanut varteenotettavan kilpailijan.Ohje on Dropsin uusimmasta mallistosta numero 116-41 (palmikkopipo ja ranteenlämmittimet). Koska Korkeavuorenkadun Menitasta ei löytynyt valkoista Eskimoa, korvasin langan Sandnes Garnin Easy-langalla joka on vastaavaa yksisäikeistä ja paksua villalankaa (ja ihanan pehmeää!). Lankaa kului 86 grammaa. Pipo valmistui todella nopeasti 8 mm haloilla, joita sukkapuikoiksikin kutsutaan.Pipo on ihana! Se on juuri sopivan iso ja myssymäinen. Pipon sivussa palmikoiden välissä kulkeva puumainen kuvio on mielestäni kaunis. Pipo sopii täydellisesti suuren virolaisen villahuivini pariksi. Voi olla että talven tullen neulon pipoon vielä korvien kohdalle vuoren jostain ohuesta villalangasta että tuuli ei pääse läpi.

Pipo on vähän saman tyylinen kuin Tikrun tämän syksyn Designer Knitting -lehteen suunnittelema ihana myssy. Voi olla että tuokin pääsee vielä puikoille.

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihana pipo!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Tess!

helena kirjoitti...

Hieno! Vuori voi tosiaan olla myöhemmin tarpeen. Kävin taas kurkkimassa sun taikaboleroa, omani on kohta pingotusvaiheessa ja hermostuttaa että tuleeko siitä ihan väärän kokoinen kun jokaisella mittauskerralla tulee aivan eri tulokset :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Helena!
Toivottavasti taikabolerostasi tulee sopivan kokoinen.