tiistai 8. marraskuuta 2011

Huopahattu

Mies pesi kauan sitten vahingossa villaisen Benettonin kaulaliinani pesukoneessa ja se huovuttui ihan käyttökelvottomaksi. Olen kuitenkin säästänyt iloisen raidallista huopamyttyä nämä vuodet luottaen siihen että ennemmin tai myöhemmin sille löytyisi kättöä. Ja nyt löytyi.



Kaava on kirjasta Veikeät vauvanvaatteet - Ompele vanhasta uutta. Ensimmäisellä yrityksellä leikkasin vahingossa saumanvarat tuplana ja hatusta tuli hirveän iso. Sitten otin taas kepulikonstit käyttöön ja pienensin vähän sieltä sun täältä niin että hatusta tuli sopiva. Vuorina on keltaista trikoota. Kuvan ottamisen jälkeen lisäsin korvaläppien väliin tarrakiinnityksen että hattu pysyy paremmin päässä. Vähän tarkempi ompelija olisi tietysti kohdistanut raidat paremmin, mutta minulla on tapana tehdä ensin ja ajatella sitten. Mutta ihan söpö ja käyttökelpoinen hattu tuli minunkin menetelmälläni.

6 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Kovin on söpö pipo.

Iida kirjoitti...

Tosi mahtavan värinen! Mullekin kelpaisi tuollainen :D

helena kirjoitti...

Hienosti kierrätetty, ihanan pirtsakka myssy!

riikka kirjoitti...

no tosi söpö! loisto idea!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Neulisti!

Kiitos Iida! Se versio 1.0 olisi ollut sinullekin liian iso :D

Kiitos Helena! On mukavaa kun omista jämävarastoista löytyy johonkin projektiin juuri oikea materiaali.

Kiitos Riikka! Itku meinasi tulla kun otin huovuttuneen kaulaliinan aikoinaan pesukoneesta, mutta onneksi sille löytyi hyvä käyttökohde.

Henna kirjoitti...

Hauska hattu! Hyvin hyötykäytetty huivi :)