lauantai 20. elokuuta 2011

Pitsipipo


Ostin viime kesänä Katariinasta Sirdarin Baby Bamboo -lankaa kaksi kerää, yhden vihreän ja yhden oranssin. Neuloin muksulle oranssista kerästä Ilun Neulekirjan Ken söi kesävoin -pipon. Jouduin kuitenkin lyhentämään pipoa, koska muuten lanka olisi loppunut, ja sen takia pipo jäi vähän liian matalaksi.Kevyt bambupipo on mainio asuste viileisiin alkusyksyn päiviin. Niin ja tiedoksi, että Makke-marakattia ei vahingoitettu kuvauksissa, vaan se oli mukana ihan vapaaehtoisesti.

6 kommenttia:

henna kirjoitti...

Kiva pipo!

Sulle on tunnustus blogissani :)

Anne K kirjoitti...

Heips! Piti tulla tiedustelemaan, mikä oli suuntautumisvaihtoehtosi opiskeluaikoina? Vaikka olenkin blogiasi lueskellut, niin miulta on jotenkin täysin mennyt ohi, että olet kone-DI. Se on hieno ala, niin kuin jo totesitkin tuossa aikaisemmin. :-)

Kivoja päähineitä olet tehnyt viime aikoina. Mitä muuten pidit Sirdarin Baby Bamboosta? Lankakokemukset kiinnostavat aina...

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Henna, kehuista ja tunnustuksesta!

Anne, kävin vastaamassa suoraan blogiisi tuohon opiskelukysymykseen.

Sirdarin baby bamboo on aivan hurjan pehmeää ja hieman liukasta neulottavaa. Se ei halkeile niin kuin puuvillalangat. Tykkäsin!

Anne K kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Meillä on jotain yhteistä (neulomisen lisäksi), sillä minäkin olen valmistustekniikkaan suuntautunut, tosin en konepajatekniikkaan vaan hitsaukseen. Oli hienoa tietää, että olet löytänyt mieleisesi työpaikan. Kunpa minäkin... Tosin tällä hetkellä en edes ala etsiä mitään, sillä on huomattavasti helpompaa yhdistää tämän hetkinen työ opiskeluun, kun saa itse valita työaikansa.

Jos muistat, niin raportoihan jossain kohtaa tuon langan kulutuksenkestoa. Tai saattaa olla, että miekin muistan vaikka kysäistä sitä sinulta joskus. Kaikissa pehmeissä langoissa mietityttää aina, mahtavatko ne kestää käyttöä.

Pitsisukka kirjoitti...

Oi miten söpö pipo ja mallikin niin suloinen että voiko suloisempaa ollakaan.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Pitsisukka!