keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Raitasukat

Viikonloppuna valmistuivat (taas) uudet sukat. Näiden sukkien esikuvana toimivat Pricilla's Dream Socksit Favorite socks kirjasta. Lankana on SandnesGarnin Sisu oranssina ja ruskeana. Sukat on neulottu 2,5 ja 2,25 mm sukkapuikoilla.Näissä sukissa tutustuin ensimmäistä kertaa kiilakantapäähän. Myös sukkien varvasosa tehtiin kiilana ihan samalla tavalla kuin kantapää, ja syntynyt sauma ommeltiin kiinni. Sukat istuvat hyvin jalkaan ja ovat mukavan napakat. Sisu oli vähän turhan löyhäkierteistä ja halkeilevaa minun makuuni, mutta hintaansa (4 €/100g) nähden ihan kelpoa.Loppuun laitan vielä kuvan korvakoruista jotka voitin Huopatossun arvonnassa. Lisäksi paketissa oli itse tehty kissakortti, suklaata ja salmiakkia. Kiitos paljon!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niistähän tuli hienot sukat ja lankakin taisi riittää. Korvikset ovat tosi kauniit ja persoonalliset.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos! Ruskeaa lankaa jäi ihan pieni nöttönen, mutta riitti kuitenkin.

Heidi kirjoitti...

Sopii hyvin sulle nuo korvikset kun on pitkä kaula ja lyhyet hiukset =)

henna kirjoitti...

Hei!
Gradu on nyt onneksi edistynyt ihan kohtalaisesti. Elämäntilanne on vaan tosi huono nyt ja käsityöt on terapiaa. Ja tuo vaakapeitto on ollu tekeillä jo tosi kauan!

17 neliötä kirjoitti...

Nätit sukat! Katselin muitakin käsitöitäsi, enkä voi kuin ihailla miten taitava olet! Itse ompelen, virkkaan, kirjon ym, mutta neuloa en vain oikein osaa. Siksi olen vähän kateellinen aina nille, jotka neulovat taitavasti ;)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos paljon, tässähän ihan punastuu :)