sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Embossed leaves socks

Embossed leaves -sukat Favorite socks -kirjasta ovat olleet jo pitkään neulomislistalla, mutta koostumukseltaan ja väriltään sopivaa sukkalankaa ei ole löytynyt. Syyskuisella Berliinin-matkalla törmäsin ihan sattumalta pieneen lankakauppaan josta ostin kaksi kerää Lana Grossan ihanaista joulunpunaista sukkalankaa. Langassa on 65% uutta villaa, 16% polyamidia, 15% silkkiä ja sokerina pohjalla 4% kashmiria, eli kashmirvuohen erittäin hienoa alusvillaa.Sukat on neulottu 2,75 mm sukkapuikoilla ja lankaa kului noin 1,5 kerää. Sukat ovat ihanaisen pehmeät ja sopivat paremmin kotona hipsutteluun kuin kengän lämmikkeeksi, koska uskoisin niiden nyppääntyvän kovassa käytössä. Mallineule on todella kaunis ja näyttävä, mutta ei erityisen vaikea. Huomatkaa erikoiset hainevän muotoiset kärkikavennukset. Sukat päätyvät joulupukin konttiin kunhan vain keksin, kenelle ne sopivat parhaiten.

Kuten kuvasta näkyy, Espoossa tulee lunta! Saa nähdä koska päästään hiihtämään! Toinen asia minkä kuvasta voi ehkä huomata (tai sitten ei...) on, että meillä on uusi kamera.

8 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Juuh, ihanaa kun tännekin riittää lunta!
Noi sukat näyttää niin ihanilta punaisina! Mulla on punaista Trekkingiä ja olen miettinyt äidille joululahjasukkien mallia ja toi pomppas nyt erittäin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Saanhan kopsata väri-malliyhdistelmän :)
Onnea uudesta kamerasta!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Villapeikko! Voin suositella tuota mallia. Oli mukava ja joutuisa neuloa.
Uuden kameran käyttö vaatii vielä vähän harjoitusta, koska vanhalle pokkarikuvaajalle nuo aukot ja valotukset ovat aika vieras maailma :)

Anne K-R kirjoitti...

Ihanaiset sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sukat! Oikein hyvän näköinen kärkikavennus. Mullakin on muutama pari valmiina pukinkonttiin.
tv Äippä

Kaisa kirjoitti...

Hyvää nimipäivää kaimalle. Ja kiitos edellisen postauksen tunnustuksesta.

SatuK kirjoitti...

Kauniit sukat!

17 neliötä kirjoitti...

Onpa kauniit! Ja lankakin kuulostaa houkuttelevalta :)

hiisa kirjoitti...

Onpa kauniit sukat!