sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Karkkisukat

Ostin joskus mielenhäiriössä kaksi kerää Novitan ohuttaa Tico tico -sukkalankaa. Toinen keristä oli pinkki-kelta-oranssi-punaista karkkiraitalankaa, josta suunnittelin tekeväni raitasukat Noro-sukkien tyyliin. Raidat eivät tahdo valmiista sukista näkyä, koska värit olivat niin samanlaisia ja toistuivat niin tiheään, että koko ajan meinasi tulla kerän molemmista päistä samaa väriä. Langan neulomistuntuma oli aika muovinen ja 2,5 mm sukkapuikoilla tuli aika lörppöä ja epätasaista jälkeä. Pienemmät puikot olisivat varmasti auttaneet asiaa.



Sukissa on 64 silmukkaa. Kantapää on sileä ranskalainen kantapää kolmen silmukan ainaoikein-reunuksella. Joustinneule jatkuu varresta jalkaterän päälle. Kärjessä on nauhakavennus ja silmukointi.

Joulupukki toi kiltille neulojalle joululahjaksi ihanat Odd Mollyn reisimittaiset kirjoneulevillasukat. Ihanat! <3

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Namin väriset tico-ticot. Minäkin tein syksyllä samasta langasta, enkä kyllä tee toista kertaa. Oli jotenkin niin hidasta, että nippanappa sain jouluksi valmiiksi :) Pukki on kyllä tuonut sinulle ihanat sukat, kyllä niissä tarkenee. Oletkin tainnut olla aika kiltti :)

Pampuliina kirjoitti...

Kauniit sukat kummatkin!!

Tuija kirjoitti...

Hauskat nuo karkkivarisukat ja Odd Mollyn sukat suorastaan herkistavat.

Sydamelliset onnittelut vauvaperheeseen!

H miracle review kirjoitti...

Todella ihanat sukat!