lauantai 13. helmikuuta 2010

Noro-Baktus

Viime vuoden suosituin muotineule, Baktus, on ollut jo pitkään neulomislistallani. Lankakin on ollut varattuna huiviin jo puoli vuotta. Tammikuun lopussa inspiraatio lopulta iski ja huivi valmistui viikossa.Lankana on Noro Silk Garden Sock ja puikkoina 4 mm pyöröpuikot 60 cm kaapelilla. Silk Garden Sock on koostumukseltaan ja väreiltään yksi maailman ihanimmista langoista, mutta tämä yksittäinen kerä oli joku maanantaikappale, koska kerällä oli kolme solmua jotka sotkivat värien järjestystä ja kiristivät neulojan hermoja. Keittiövaa'an avulla sain käytettyä 100 gramman kerän ihan loppuun. Huivilla on leveyttä 130 cm ja korkeutta 30 cm.Huivista tuli juuri sopivan kokoinen kaulaliinaksi. Kun ilmat lämpenevät, huiville tulee varmasti paljon käyttöä. Ja noista väreistä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle.

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

On kyllä kaunis, ihanat värit! =) Minullakin oli baktus pitkään tekemättä (ja on edelleen), mutta kun sain snyltä villabaktuksen, en taida viitsiä itse tehdäkään enää..;) Jos sitte keväämmällä vaikka jonkun ohkasemman. =)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Riikka!

Sukkalangasta tuli aika ohut huivi joka sopii hyvin kevätkäyttöön.

hillanen kirjoitti...

Oih noita värejä.

SatuK kirjoitti...

Upeat värit!

Elppuri kirjoitti...

Tosi kaunis baktus! Olen lukenut blogiasi nyt muutaman kerran ja täytyi tulla kommentoimaan. Kauniita töitä on kyllä nuo aiemmatkin :)

helena kirjoitti...

Ihana! Minä odotan edelleen omaa Baktus-inspiraatiotani, ehkä se sieltä vielä tulee :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Hillanen ja SatuK! Minäkin rakastan hurjasti noita värejä.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Elppuri kommentistasi! Mukava saada uusia lukijoita. Pitääpäs laittaa sinunkin blogisi seuraukseen.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Helena! Voin suositella tuota mallia. Nopea neuloa ja erittäinen käyttökelpoinen lopputulos.