sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Pinkki tupsupipo

Sisko halusi pinkin pipon jossa on tupsu.Pipon malli on Käänteinen verkkolehti Ullasta. Lankana on pinkki Nalle-lanka jota kului 92 grammaa. Neuloin suoraa joustinta 23 senttiä ennen kavennusten aloitusta, että pipoon tulisi pitkästi lämmittävää kääntövaraa. Pipo on neulottu 2,5 mm sukkapuikoilla ja on kireydeltään juuri sopiva, eli ei purista mutta istuu päähän napakasti. Jostain syystä en saanut ohjeen mukaisia kolmen silmukan kavennuksia onnistumaan nätisti, mutta eipä se haittaa käytössä. Piposta tuli juuri sellainen kuin ajattelin ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Tuohon ohjeeseen täytyy varmasti vielä palata uudemman kerran.

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Nätti pio! Pirtee väri. Itsekin oon pari kertaa törmännyt tohon ohjeeseen ja mietiskellyt jospa se pitäis joskus tehä..

Riikka kirjoitti...

Siis nätti pipo! ;)

Iida kirjoitti...

Tosi hyvän näköinen peruspipo ja tosiaan pirteä väri :)

SatuK kirjoitti...

Ihanan värinen! Mäkin oon joskus aloittanut Käänteistä, mutta se jäi kesken. Arvatenkin noihin kavennuksiin, niistä tuli niin rumat.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Iida, Riikka ja SatuK kommenteista!

Satu, en ymmärrä yhtään, miten nuo kavennukset olisi pitänyt tehdä toisin. Kun katsoin pipon kuvia ravelryssä, niin ei ne muilla olleet noin rumia. Toisaalta se pipon "nurja puoli" oli melkein nätimpi, mutta ehdin kiinnittää tupsun kiinni ennen kuin ajattelin sen enempää :)