lauantai 14. helmikuuta 2009

Aaltosukat

Sukkaputki jatkuu taas! Tällä kertaa puikoilta hyppäsivät Evelyn A. Clarkin suunnittelemat Waving lace socksit Favorite Socks -kirjasta.Sukat on neulottu helmenharmaasta Regia Silk -langasta jonka koostumus on 55% villaa, 20% silkkiä ja 25% polyamidia. Neulomiseen käytin 2,25 mm sukkapuikkoja, paitsi yläreunan pitsin neuloin 2,5 mm puikoilla.Pidän tuosta mallista todella paljon. Pinnasta tuli mukavan rouhean näköinen vaikka lanka on sileää ja vähän kiiltävää. Pidän myös kantapäästä, joka on muuten tavallinen vahvistettu ranskalainen kantapää, mutta silmukat nosteltiin "nurjasti". Toivottavasti tuo lanka kestää käyttöä nyppääntymättä.Sukat lähtevät postissa yllätyslahjana eräälle sukulaiselle. Toivottavasti ovat sopivat ja mieluiset.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa niistä hienot! Minulla on pieniä ongelmiä tekemäni kolmiohuivin kanssa ;( kuviomallin seuraaminen tuottaa vaikeuksia ja lankakin loppui kesken,onneksi löysin samaa lankaa lisää, että kai saan sen valmiiksi.
tv äippä

Kaisa kirjoitti...

Kiitos äiti!
Kannattaa kaavion sijaan seurata sitä pitsin kuviota ja katsoa koko ajan näyttääkö se oikealta. Tuolla tavalla kuvion oppii tosi nopeasti ulkoa.

kio kirjoitti...

hyvää ystävänpäivää!
hienot sukat! Sun kommenttiin viitaten, en tiedä onko sulta tietoinen ratkaisu miten luet ja kommentoit blogikirjoituksia, mutta kirjoitin joskus aikoja sitten aiheesta ja olen tyytyväinen :)
http://kio1.blogspot.com/2008/05/google-reader-vinkki.html

kio kirjoitti...

niin joo ja olen itsekin törmännyt siihen kissailua ja mässäilyä systeemiin, mistä se senkin repäisi :)

arleena kirjoitti...

Ihanat helmenharmaat sukat.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Kio, hauskaa ystävänpäivää sinullekin!
Pitääpäs kokeilla tuota google reader -kikkaa.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Arleena!

Eija kirjoitti...

Ihanat sukat

Eila kirjoitti...

Kauniit sukat, sanoisinko että tyylikkäät!
Tosi mielenkiintoinen reissu ollut teillä, luin tuolta alhaammalta!

helena kirjoitti...

Kauniit sukat! Regia Silk on kokemukseni mukaan tosi laadukasta ja kestävää. Tein siitä miehelleni sukat pari vuotta sitten ja ne ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä. Nyt alkavat tosin olla jo aika nyppyiset, mutta johan on aikakin :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Eija, Eila js Helena!

Tuo Regia Silk on niin ihanaa lankaa, ja etenkin jos se kestää myös käyttöä, että sitä voisi vaikka hankkia muutaman kerän lisää :)

Tui kirjoitti...

Oi, ihana toteutus tästä mallista. Olen neulonut näitä kahdet lahjaksi, kutkuttaa tehdä vielä kolmannet itselle :)

helenakummi kirjoitti...

Kiitos Kaisa! yllätyin tosiaan iloisesti! aivan ihanat ovat jalassa ja juuri sopivat, pehmeän miellyttävät ja lämpimät!