keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hippiäinen

Ystävä sai äitienpäivänä vauvan. Lahjaksi pieni poika sai oranssit junasukat ja lapaset, joista ei valitettavasti ole kuvaa, sekä pienen Hippiäisen. No, oikeasti hippiäinen on Euroopan pienikokoisin lintu ja tuo lelu näyttää enemmänkin joltain klovnin ja oravan risteymältä, mutta ei se lapsi sitä onneksi vielä tiedä.



Yritin mahduttaa leluun kaikenlaisia vauvaa kiinnostavia juttuja. Esimerkiksi punainen ja keltainen väri, nauravat kasvot sekä pyöreät muodot viehättävät ihan pieniä vauvoja. Lelun saa ripustettua roikkumaan jolloin käsien käyttöä harjoitteleva vauva voi huitoa sitä heilumaan. Kun vauva opettelee tarttumaan esineistä, lelu on sopivan pehmeä että siitä saa hyvän otteen ja siinä on korvat joita on mukava mutustella.

Hippiäinen on ommeltu keltaisesta bambujoustofroteesta ja kasvot on tehty flanellista. Ripustusnauhat on nahkaa ja ne voikin halutessaan leikata pois kun vauva rupeaa syömään leluja (ja kaikkea muuta käden ulottuville osuvaa...), koska nahassa voi kuulemani mukaan olla jotain myrkkyjä.

Ei kommentteja: