sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Aurinkopipo

Inspiroiduin Pujoliivin Nastin palmikkopiposta niin paljon että halusin itselleni samanlaisen. Väriksi valikoitui Isoveljen paljon puhuttu keltainen joka on ilmeisesti häviämässä Novitan värikartasta kevään kammottavien pastellisävyjen alta.Malli on Beaumonde Inspired Hat Knitsnthings blogista ja se on neulottu 5 mm sukkapuikoilla.

Pidän kovasti pipon erikoisista palmikoista ja neulominen sujui nopeasti paksuilla puikoilla. Minulla on varmaan poikkeuksellisen iso kuuppa koska tämäkin pipo on vähän turhan pieni.

7 kommenttia:

veerra kirjoitti...

Ihastelin noita sun v. 2007 tekemiäsi puputossuja. Mulla on tuo kirja myös (lainassa tosin) ja yritin niitä vääntää, mut huh ei tullut mitään! En vain tajunnut ohjetta. :D pitää varmaan soveltaa hieman.

Kaisa kirjoitti...

Joo se ohje oli aika outo :) Virkaamisessa on neulomiseen verrattuna se hyvä puoli että soveltaminen on paljon helpompaa. Tsemppiä tossujen kanssa!

SatuK kirjoitti...

Kiva pipo! Mä ostin juuri mustaa Isoveljeä aikomuksena neuloa pipo. Täytyy kartoittaa vielä malleja, mutta tämä ainakin näyttää potentiaaliselta.

Heidi kirjoitti...

Aah tuo ihana leijonan keltainen väri.. Taisi olla jopa tarjouksessa ainakin Novitan klubi sivuilla. Harmi todella jos se on tän värin loppu! Hieno pipa=)c

pikkub kirjoitti...

Todella ihanasti kuvioitu pipo, ja tuo väri tuo sen kuvion hyvin esiin. Mulle kans kunhan ehdin...

Tess kirjoitti...

Tosi kivan näköinen ja ihanan pirteä pipo :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja kehuista!