sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Ensimmäinen postaus

Tervehdys teille kaikille uusille lukijoilleni!
Olen jo jonkin aikaa lueskellut muiden kirjoittamia neuleblogeja. Kun noita omiakin töitä on ruvennut kertymään nurkkiin niin tuli aivan vastustamaton tarve saada esitellä niitä muillekin. Aivan ensimmäisenä aion kuvata vanhat työni ja tehdä niistä jonkinlaisen kuva-arkiston jossa voitte käydä niitä katselemassa (tai kauhistelemassa).

Tällä hetkellä työn alla ovat villasukat tummasta Drops Fabel langasta jota onnistuin haalimaan pari kerää Menitasta. Ensimmäinen sukka on jo valmis ja toinen odottaa jo puikoilla valmistumistaan.Lanka: Drops Fabel, 75 % villaa, 25 % polyamidia
Ohje: Drops ilmaisista ohjeista

Sukat ovat menossa joululahjaksi rakaani pikkusiskolle, jolla on todella pieni jalka vaikka aikuinen onkin. En ole koskaan tehnyt villasukkia (tai yleensäkään mitään) näin ohuesta langasta, mikä aiheutti lievää turhautumista etenkin jalkaterän neulomisen aikana. Onko kenelläkään ideaa, miten nuo sukat saisi saman näköisiksi? Tuosta langasta on vaikeaa erottaa mitään selkeää kuviota, mikä auttaisi kohdistamisessa. Toisaalta, voi olla kiva yksityiskohta jos sukat ovat keskenään erilaiset.

Ei kommentteja: