lauantai 6. lokakuuta 2007

Ostoksia ja säädyttömiä tossuja

Sorruin taas ostamaan lisää lankaa, vaikka kaapit ovat jo täynnä vanhoja hankintoja. Tällä kertaa saaliina oli Prismasta kolme kerää Novitan Ainoa. Luulin että tuo harmaa kävisi yhteen noiden oranssien kanssa, mutta kotona rupesi sitten epäilyttämään. Luultavasti noista tulee jonkinlaista pipo-lapaset-viritelmää. Kokeilin jo tehdä niistä onteloneuletta, mutta hetken äheltämisen jälkeen totesin, että kyseinen tekniikka on liian vaikea minulle. Mukaan lähti myös kirja jossa on ohjeita korujen tekemiseen. Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla korujen tekemistä, mutta en ole vielä saanut tarvikkeita hankittua. Lisäksi ostin pari jumppatoppia kartuttamaan jo muutenkin maailman laajinta jumppa/juoksuvaatekokoelmaani, mutta ei niistä enempää.



Miehen mummolta jäi muutama vuosi sitten 5 kerää Peer Gynt nimistä villalankaa joka sittemmin päätyi minulle. Lanka on todella karkeaa ja tuntuu hieman rasvaiselta, eli luulisin sen olevan hyvin vähän käsiteltyä villalankaa. Tein siitä kaksi mallitilkkua eri kokoisilla puikoilla ja laitoin pesukoneeseen huopumistestiin. Jännä miten pienemmillä puikoilla tehty mallineule näytti siistimmältä kuin isommilla puikoilla tehty, mutta taas isommilla puikoilla tehty tilkku huopui paljon nätimmin. Mallitilkkujen mitoista katosi pesukoneessa noin 25%. Onko kenelläkään tietoa, mitä tuollaisesta langasta voisi tehdä? Onko se riittävän kestävää esimerkiksi villasukkiin?



Tässä vielä tunnelmakuva aurinkoisesta Espoosta. Jännä miten kesäkuun alussa ostetut marketat ovat nyt syksyn tullen innostuneet kukkimaan hurjasti. Ovat todellakin olleet hintansa väärti.



Lopuksi vielä yleisön pyynnöstä huolimatta lisää kuvia puputossuista. Yllätin mieheni yhtenä päivänä kun se oli minun blogikuvauksistani innostuneena ottamassa kuvia puputossuista. Se oli ottanut kuvia ihan viattomalla mielellä, mutta minä huomasin heti poseerauksessa jotain säädytöntä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miehet saa puputossutkin vaikuttamaan säädyttömiltä!

Kaisa kirjoitti...

Niinpä :D Tai toinen vaihtoehto on että mä olen niin kaksimielinen että näen puputossujen viattomassa poseerauksessakin jotain säädytöntä...