torstai 27. joulukuuta 2007

Joululahjoja

Joulu on taas juhlittu ja lahjat availtu. Ajattelin esitellä joitakin käsitöihin liittyviä joululahjoja joita pukki toi tänä vuonna.

JYV paketin esittelen myöhemmin, koska en saa otettua siitä yksinään kuvaa ja luottokuvaaja lähti töihin. Kiitos Heidi paketista, pidin siitä todella paljon!

Äiti oli tehnyt minulle ja miehelle lahjaksi ihanat huopatossut.Lisäksi pukki toi mukavan käsityölehden jossa oli paljon yksinkertaisia ja nopeita neuleita sekä Pieni lankakauppa -kirjan. Luin kirjan puoleenväliin junamatkalla Pohjanmaalta takaisin kotiin, eli kyseessä on tosi kevyt, helppo ja nopea kirja. Tuommoinen viihdekirjallisuus sopii hyvin joululomalle.Mieheltä sain söpön itse askarrellun Totorolla koristellun illallislahjakortin joka oikeuttaa romanttiseen ravintolaillalliseen. Miehen vanhemmilta sain taideseppä Antti Niemisen takoman kaulakorun.Mikä parasta, minun tarvitsee mennä takaisin töihin vasta 2.1.2008! Siis vielä kuusi kokonaista päivää ihanaa vapautta. Mitä nyt yksi diplomityö pitäisi kirjoittaa valmiiksi...

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hei Kaisa!
Kiva että tykkäsit lahjasta :) Yritin parhaani mukaan muistella lempivärejäsi kun olin kaupassa. Minäkin niin haluaisin tuon Pieni Lankakauppa- kirjan, mutta budjetti ei anna oikein myöten. Kirjastostahan sen saa lainattua. Olen lähdössä Maaliskuussa opintimatkalle luokan kanssa ja siihen pitäisi säästää näitä vähiä rahoja :)Minä sain lahjaksi muun muassa linkkarimallisen sieniveitsen jossa on suti toisessa päässä, se tulee ihan tarpeeseen. Hyvää Uutta vuotta!!

henna kirjoitti...

Kivoja lahjoja olet saanut. Hyvää uutta vuotta teille!

Kaisa kirjoitti...

Hyvää uuttaa vuotta teille molemmille!