sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Wappukukkia ja juoksumainontaa

Vappu on juhlittu ja kelit olivat niin mainiot että naamakin sai vähän tervettä väriä pintaansa. Työkiireet ja harrastuskiireet (kuten PO:n mainio Viron-kiertue) ovat syöneet neulonta-aikaa, mutta jotain pientä olen saanut silti näperrettyä valmiiksi.Kukkarintaneulat on virkattu Stich'n Bitch: Koukussa, virkkaajan käsikirja -opuksen mallin mukaan erinäisistä langanjämistä. Osa rintaneuloista on jo lahjoitettu eteenpäin ja yksi värikäs koristaa omaa takinkaulustani. Helminauhat on tehty Hobbypointin helmistä.

Ensi lauantaina 9.5. kello 15 alkaen on taas suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa kun melkein 11 000 juoksijaa säntää Helsingin kaduille testaamaan kevätkuntoaan 21,1 km matkalla. Minäkin olen, sitkeästä siitepölyallergiasta ja vähäisistä harjoittelukilometreistä huolimatta, taas kerran mukana. Taktiikka on sama kuin aina ennenkin maratoneilla ja puolimaratoneilla, eli heti alusta asti täysiä liikkeelle ja lopussa jännitetään jaksaako juosta maaliin asti... Haastankin kaikki pääkaupunkiseudulla asustelevat mukaan kannustamaan kaikkia urheita juoksijoita kohti hienoja suorituksia!

Jos juoksujalka väpättää, mutta puolimaraton on vielä liian pitkä haaste, 31.5. juostaan perinteinen Naisten kymppi.

5 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Lähetän jo etukäteen kannustukseni.

Onnea puolimaratonille, toivottavasti jaksat maaliin saakka ja kolmanneksi toivotan hyvää sijoitusta.
Vaikka se ei ole pääsia, vaan
maaliin pääsy ja hyvä mieli.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Arleena! Ihan oikeassa olet, päätavoitteena on nauttia mahtavasta tunnelmasta ja itsensä voittamisen tunteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kaisa!

Käyn välillä ihailemassa tekemiäsi käsitöitä ja haaveilen itse samanlaisista suorituksista =)

Juoksemaan en ole vieläkään itseäni oikein kunnolla saanut mutta naisten 10 ilmottauduin. Katsotaan sitten kuinka paljon jaksan juosta.

Tsemiä puokkarille!!

Terveisin, Taimi Teräsniska

Kaisa kirjoitti...

Moi Taimi ja kiitos kannustuksesta!

Tsemppiä sinullekin kympille. Kyllä sinun kuntopohjalla kympin juoksee läpi. Jos hyvä tuuri käy niin voidaan vaikka nähdä siellä tungoksessa. :)

kio kirjoitti...

Blogissani sulle haaste :)