sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Terveisiä Costa Ricasta!En ole ehtinyt vastailemaan kommentteihin (kiitos niistä!) tai kommentoimaan muihin blogeihin, koska seikkailimme miehen kanssa reilu kolme viikkoa ympäri Costa Ricaa. Costa Rica on todellinen luontomatkailijan paratiisi, jossa on pinta-alaan suhteutettuna eniten eläinlajeja maailmassa. 23% maan pinta-alasta on suojeltua aluetta, mikä on myös maailman korkein luku.Näimme matkalla esimerkiksi mölyapinoita, valkonaamaisia kapusiiniapinoita, hämähäkkiapinoita, laiskiaisia, agouteja, coateja, pesukarhuja, liskoja, lintuja, sammakoita, kaiken kokoisia hämähäkkejä, delfiinejä ja monia muita. Uimme vesiputouksessa, kraatterijärvessä, Tyynessä valtameressä ja Karibianmeressä.Matka oli upea elämys. Vaikka omatoiminen reppureissu eksoottiseen kohteeseen maailman toiselle puolelle vaatii jonkin verran vaivannäköä ja hiukan rohkeutta, kannattaa ehdottomasti lähteä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä tuo apina osaa ottaa rennosti, mahtava kuva!
tv äiti

Heidi kirjoitti...

Kuulostaa aivan mahtavalta jälleen kerran tuo teidän reissu :)

Iida kirjoitti...

Mahtavan oloinen reissu! Kelpaisi mullekin loma jossain lämpimässä ja valoisassa...

arleena kirjoitti...

Oikea elämysmatka. Onneksi kaikki meni hyvin.
Uskon, vaikka en ole koskaan käynyt, että matka on ikimuistoinen elämys tuohon eksoottiseen maahan.

Kristiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kristiina kirjoitti...

Nyt kun määkin olen pääsemässä sisälle tämän median saloista ja hienouksista, voinen paljastaa, että oon saattanut aiheuttaa vähän vinoumaa sun kävijämittariin:)
Tämä blogi oli osasyyllinen mun viimetalven suureen käsityöinnostukseen ja matkakertomuskin on kieltämättä vaikuttava. Oletan, että suurin osa tosta eläinluettelosta on nähty jossain muualla kuin eläintarhassa. Eniten kateutta aiheutti tukaani, vähiten kaiken kokoiset hämähäkit...

Suomen talvi on tainnut tänä vuonna erityisen paljon inspiroida villaneuletöihin. Toivottavasti pyöräilykelit jatkuvat pian!

(ps. Parantuneista atk-taidoistani huolimatta taisin silti äsken sekoilla...)

Kaisa kirjoitti...

Krisse, mukava kun kävit kommentoimassa!

Juu, kaikki jutussa luetellut eläimet on nähty villissä luonnossa. Jos nähdään IRL kun tulet sieltä reissusta niin voin näyttää enemmän kuvia.

Eiköhän huomenna pääse taas pyöräilemään kun pakkaset ovat hellittäneet. Lunta vaan on todella paljon.