torstai 23. joulukuuta 2010

Rauhallista joulua!

Lahjat ovat paketissa, kuusi ulkovarastossa, kinkku uunissa, joululaatikot pakastimessa (kiitos äiti ja isä!), joulutähti ikkunassa, jouluradio soi ja ulkona on lunta kuin Lapissa. Ihmeellistä olla pitkästä aikaa jouluna Suomessa. Viime vuonna tähän aikaan oltiin Corcovadon kansallispuiston kupeessa Costa Ricassa ja kaksi vuotta sitten Kuala Lumpurissa lentokenttähotellissa matkalla Borneolle.

Meidän kolmeviikkoinen pikkutonttu on keksinyt, että joulun kunniaksi yöllä pitää syödä oikein urakalla. Päivällä on sitten hyvä nukkua tuntikausia ja kerätä voimia yön syöntimaratonia varten. Yritän muistuttaa ja uskotella itselleni yön pimeinä ja pitkinä tunteina, että tämäkin on ohimenevä vaihe. Ja aika nopeasti ne yön rähinät unohtuvat kun katselee kehdossa pipo silmillä tuhisten nukkuvaa vauvaa.Rauhallista Joulua kaikille teille blogini lukijoille!

8 kommenttia:

kio kirjoitti...

Hyvää Joulua ja rauhallisempia öitä ensi vuodelle :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kio!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Hyvää joulua koko perheelle!

Mammutti kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista Joulua!

arleena kirjoitti...

Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi

Hepsi kirjoitti...

Joulutähden valoon
metsä nukahtaa.
Jokaiseen pieneen taloon
joulu tulla saa.

Hyvää joulua!

Maiju kirjoitti...

Voi pikku-tonttua..! Ihana!

Toivottavasti voit itse yrittää nukkua samalla kun vauva tissillä maratoniaan vetelee, suosittelen. Uskon myös siihen, että vauva oppii nukkuvan äidin vieressä itsekin nopeammin nukkumaan yönsä, näin ainakin jotkut sanovat!

Hyvää joulua teille!

Sude kirjoitti...

Voi miten ihana pikku-tonttu.
Rauhallista Joulua teille molemmille !