lauantai 24. maaliskuuta 2012

Haaremihousut

Olen vielä sen verran "nuori", että minulla ei ole mitään taraumaattisia tai noloja muistoja kahdeksankymmentäluvun haaremihousumuodista. 11-12/2010 Suuri Käsityö -lehdessä (siinä teinipalstalla...) oli haaremimallisten farkkujen ohje johon kiinnitin jo silloin huomiota, mutta sain vasta nyt ommeltua. Kun katsotte noita kuvia, niin kuvitelkaa taustaksi espoolaisen paritalohuoneiston sijaan kuuma kesäpäivä merenrannalla ja jalkoihin flipflopit ja käteen jäätelö, niin pääsette oikeaan tunnelmaan.Housujen kangas on Eurokankaasta ostettua ohutta farkkukangasta. Ohje oli aivan superhelppo ommella. Tykkään housuista ja olen käyttänyt niitä paljon kotihousuina. Ulos en ole vielä näillä uskaltanut, mutta kun kesä koittaa niin eiköhän sekin aika tule.Mitä mieltä olette haaremihousuista? Tuleeko traumaattiset kasarimuistot mieleen vai onko suunnitelmissa ostaa/tehdä huippumuodikkaat kukkakuvioiset haaremihousut ensi kesäksi?

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Onpas kivat! Nää ois ihan täydelliset mökkihousut. Pitääpä metsästää kaavat ja ohje jostain!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Liisa! Voin lainata tuota ohjetta jos haluat.

Iida kirjoitti...

Minä ainakin tykkään housuistasi, vaikka vähän epäilenkin niiden mukavuutta jalassa... Minulla on sinulle tunnustus blogissani :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Iida! Usko pois, nuo ovat aivan supermukavat.

Anonyymi kirjoitti...

Onko minun mahdollista saada tuota ohjetta vaikka sähköpostilla? Olen jo kauan etsinyt juuuuri tuollaisia ja kun ne olisivat vielä tehty maastokuosisesta kankaasta!!! Joten haluatko lainata ohjetta? :D
Annan sähköpostini: katjuskaaa@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Moikka.

Aivan fantsut pantsut noi haaremifarkkubyysat.

Onko mitenkään mahdollista saada sulta ohjetta niihin?

Olen valmis maksamaan. Heitä mua meilillä jos onnistuu :) tintsu@welho.com

Unknown kirjoitti...

Moikka. Onko sulla vielä ohjetta? Olisi kiva saada.