perjantai 5. lokakuuta 2012

Hyppypuku

Kuuminta muotia lastenvaatemarkkinoilla ovat tämän vuoden ajan olleet jumpsuitet, eli kotoisammin haalarit. Kun Ottobre 4/2012 -lehdessä oli jumpsuiten ohje, oli se tietysti pakko ommella.

Minun versioni on Kangastukun melko paksua collegea jonka sisäpuoli on harjattu pehmeäksi. Kanttaukset tein paksusta vihreästä resorista ja hupun vuoritin Ikasyrin norsutrikoolla. Koko 92 cm on vielä vähän reilu, mutta käyttökelpoinen.

Haalaria voi käyttää paitsi sisävaatteena, myös ulkohaalarin alla välipukuna. Lapsi pitää haalarista kovasti, vaikka käyttääkin siitä nimitystä "yökki", viitaten yöpukuun.

Kuvauksissa vahingoitettiin äidin lankakerää ja melkein kirjaston Vaippailmiö-kirjaa...

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Suloinen haalari ja omistajansa :) Meillä ei oo noita haalareita hankittu vaikka söpöjä ovatkin ja paljon niitä näkee, kun eivät tunnu varsinkaan päiväkodissa kovin käytännöllisiltä esim. potalla käydessä jne. Kotona varmaan vähän eri asia mut ei oo sitten vain kotikäyttöön tullut yhtään hommattua.

Henna kirjoitti...

Hauska haalari! Samaa asiaa valitteli mun kaveri kuin Paula yllä: potalle opettelevalla epäkäytännöllinen, vaippaikäisellä jees, potalle jo oppineella ja ehkä jopa itse pukevalla jees.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos paula ja henna kommenteista!
Joo, onhan se totta, että pottaharjoituksiin tuo ei ole se kaikista kätevin vaatekappale. Enemmän meillä on käytetty sitä välikausihaalarin alla lämmikkeenä, koska tuo on helpompi pukea sukkisten ja aluspaidan päälle kuin vaikka collegepuku.