perjantai 28. joulukuuta 2012

Pipoja

Sisko ja veljen vaimo saivat joululahjaksi tupsupipot. Malli on molemmissa sama Muita ihania -blogin Superhelppo syyspipo sillä muokkauksella, että kärkikavennukset on tehty joka toinen kerros. Raitapipossa on harmaata Sandnesgarnin Alfaa ja keltaista ja valkoista Isoveljeä. Raidat ovat ihan sattumanvaraisen levyisiä, ainoastaan värien järjestys on vakio. Valko-keltainen pipo on kokonaan Novitan Isoveljeä.

7 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kauniita! Noita pipoja onkin nyt näkynyt paljon blogeissa ja itsekkin tekisi mieli tuo "piparkakkupipo" neuloa. Mainio malli :) .

Paula kirjoitti...

Hmm, mulla on tuo yksi kauluri tekeillä ja mietin jo että loppulangoista voisi vaikka jotain pipoa, ja näissä on juuri samoja värejä... joten pitää laittaa malli itselläkin vaihtoehdoksi, aiemmin en ole innostunut vaikka suosittu malli onkin ollut! Kivat nämä!!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Miia-Rebekka! Tuommoisen neuloo yhdessä tai kahdessa illassa ja samalla saa helposti hyödynnettyä jämälankoja. Suosittelen!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Paula kommentistasi! Värien yhdistely on ihanaa kun voi päästää luovuuden valloilleen ja tehdä neuleesta oman näköisen. Ja jos myöhemmin kyllästyttää, tupsu on helppo irrottaa tai vaihtaa ja samalla pipon ilme muuttuu ihan erilaiseksi.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Kauniita pirteän värisiä pipoja. Keltainen on meillä nyt niin in. Ja lorupussit on ihania, niitä meillä värkättiin kymmenen vuotta sitten kun eka lapsenlapsi oli ihan pieni, miniän kanssa väkerrettiinja mulla on pari pussia kaapin kätköissä vieläkin.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Pilvikirsikka kommentistasi! Keltainen näyttää talven harmaudessa ihanan pirteältä ja raikkaalta.

Venla kirjoitti...

Ihania pipoja. Itsekin tein kummitytölle villasukat tuolla aaltokuviolla. Mukavaa vaihtelua tavalliseen raitaan. Sinua odottaisi haaste blogissani.