lauantai 19. tammikuuta 2013

Tuttiremmi

Kävin eilen kaupassa etsimässä vauvalle tuttiremmiä, mutta valikoimassa oli lähinnä vaaleanpunaisia tai -sinisiä vaihtoehtoja, jotka eivät istuneet omaan makuuni ollenkaan. Siinä vauvatarvikehyllyä katsellessani keksin äkkiä, että meillä on esikoisen vanha (pakon edessä ostettu) vaaleanpunainen remmi josta saisi helposti tuunattua tyylikkäämmän nauhaa vaihtamalla.

Irrotin vanhan nauhan ja leikkasin vihreästä kuvionauhasta kaksi kertaa pidemmän palan. Pujotin renksun ja klipsin nauhaan ja ompelin sen renkaaksi. Lisäksi ompelin pitkät sivut turvallisuussyistä toisiinsa kiinni. Ompelujälki ei ole maailman kauneinta, koska tekaisin nauhan parissa minuutissa vauvan keikkuessa kantoliinassa, mutta ihan söpö tuosta tuli ja varmasti ajaa asiansa.

5 kommenttia:

Elli ja Aura kirjoitti...

Heh, sama suunnitelmissa (ja kotoa löytyy selvästikin sama esikoisen tuttinauha). Tosin olen joskus hamstrannut klipsejä ja tuttirenkaita ihan siihen tarkoitukseen.
Elli

Paula kirjoitti...

Hyvä idea ja ehdottomasti hienompi noin kuin sillä alkuperäisellä nauhalla! Pitää laittaa muistiin (tai siis yrittää muistaa niinkuin noin tuhat muuta hyvää ideaa ;)), jos joskus vielä tulee tarvetta niin vois tuunata sitten ton E:n nauhan uuteen uskoon :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Elli kommentista! Onneksi en ehtinyt ostaa uutta, kun ite tekemällä saa paljon kivemman.

Kiitos Paula! Tällä hetkellä ongelma on että ideoita riIttäisi, mutta aikaa ja energiaa ei tahdo riittää mihinkään... :)

Henna kirjoitti...

Tosi kiva tuttinauha :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Henna!