lauantai 4. toukokuuta 2013

Kukkapeitto

Innostuin kaivamaan virkkuukoukun esiin kevään kunniaksi. Virkkailin erilaisia tilkkuja 200 Crochet Blocks for Blankets -kirjasta ja kokosin ne yhteen noin 50x50 cm neliöksi.Ajattelin aluksia tehdä tuosta tyynynpäällisen, mutta todettuani että se ei sovi minkään huoneen väritykseen, annoin sen lapselle nukenpeitoksi. Erik on ainakin tyytyväinen kun sai uuden keväisen peiton.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanat värit! Mulla on sama kirja, mutta toistaiseksi olen vasta virkannut isoäidinneliöitä...

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Satu! Tuossa kirjassa on kivaa kun erilaiset tilkut ovat saman kokoisia ja yhdistettävissä toisiinsa.

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.