lauantai 28. kesäkuuta 2014

Boxie Pouch numero kaksi ja kolme

Itselleni tekemä Boxie Pouch on ollut niin mainio että ompelin kaksi lisää.

Ohje on (No Guts) Boxie Pouch joka on ilmaiseksi saatavilla tuon linkin takaa. Ohje on mainiosti kuvitettu ja kolmannella kerralla tallainen ompelurajoitteinen tunarikin sai virheettömän ja kaikin puolin täydellisen pussukan aikaiseksi (ilman purkamista!). Ainoa muutos minkä tein oli leikata nuo päätylenksut leveämpinä (5x7cm) kuin mitä ohjeessa on, koska silloin ne on helpompi ommella kiinni.

Molemmissa pussukoissa on päälikankaana Vuokko Nurmesniemen Marimekolle suunnittelema Pirput parput kangas petroolin värisellä pohjalla ja tummansinisillä palloilla. Vuori on Amy Butlerin Midwest Modern -malliston ohut puuvillakangas.

Toisessa pussukassa on sinapinkeltainen vetoketju ja toisessa vaaleanpunainen. Molemmat sopivat hyvin kankaisiin, mutta etenkin tuo sinapinkeltainen näyttää jotenkin tosi raikkaalta petroolin rinnalla. Vetoketjujen värit toistuvat kivasti myös vuorikankaassa.

Metallisoljet on napsittu talteen jostain mainosavainnauhoista. Toiseen ei enää riittänyt sellaista missä on leveä lenksu, joten jouduin laittamaan väliin pyöreän avainrenkaan.

Toinen pussukka lähti jo postissa Tukholmaan ja toisen sisälle menee sukat ja sitten sekin pääsee postireissulle kohti Kokkolaa.

6 kommenttia:

anne kirjoitti...

Jee postia odotellaan TOSI hienoja!
TV Äippä

Satu kirjoitti...

Kivalta näyttää :)

Kaisa kirjoitti...

Joo, vien maanantaina postiin!

Kiitos Satu!

Inari kirjoitti...

Aivan ihana pussukka! Juuri tuollaista olen kaivannut Otan ohjelinkin talteen, ja yritän muistaa sen, kun ompelukärpänen seuraavan kerran puraisee :)

Kristiina kirjoitti...

Määkin tein tällaisen pussukan! Nämä mallit oli niin hienoja. Ihan noin siistejä saumoja en saanut, varsinkaan vetoketjun viereen sisäpuolelle. Mun kangas taisi myös olla vähän ohjetta paksumpaa, koska päätylenkin ompeleminen vetoketjun päälle oli aika haasteellista. Mutta just sopiva pienelle neuleelle! :)

Kaisa kirjoitti...

Hienoa! Mullakin vasta kolmas onnistui hyvin kun osasi jo varautua kaikkiin ongelmakohtiin :)
Mä oon saanut jopa melkein kokonaisen villatakin tungettua tuohon pussukkaan, eli se on tilavampi miltä näyttää!