keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pandoja

Rakastuin Viljamin puodin pandakankaaseen niin kovasti että tilasin samantien metrin palan. Ja koska kangas oli ihanaa, hillosin sitä vaikka kuinka pitkään kaapissa enkä uskaltanut kajota siihen saksillani. Lopulta rohkaistuin ja silppusin koko kankaan pipoiksi ja t-paidoiksi lapsille.

Kun esikoinen näki paitansa, hän ilmoitti heti että ei voi kokeilla sitä, koska pandoilla on aurinkolasit. Seuraavaksi hän ilmoitti, että ei voi käyttää paitaa koska on perjantai ja hän käyttää sitä vain sunnuntaisin... Lopulta yli kuukauden suostuttelun jälkeen hän eilen laittoi paidan päälleen ja vaikutti jopa pitävän siitä. Paidan kaava on Ottobre 2/2014 -lehdestä. Jostain syystä ohjeen mukaisesta kaula-aukosta tuli aivan valtava, joten leikkasin uuden lyhemmän kanttausresorin ja tein pienet laskokset eteen.

Pipot on ommeltu omalla kaavalla. Esikoisen pipossa on valkoinen tupsu ja juniorin pipossa musta.

Juniorin paita on vielä palasina ompelupöydällä pienten.. öh.. teknisten ongelmien takia (älkää kysykö enempää!). Jostain syystä ompelin esikoisen paidan 104-senttisen koon mukaan, vaikka hän on jo siirtymässä 110-senttisiin vaatteisiin, ja siksi napa näkyy kun kädet nostaa ylös. Mutta joka tapauksessa ihana kangas ja kivat vaatteet!

4 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Ihana kangas! Mutta ihanat ovat tuotoksetkin. Olen jotenkin tuosta piposta erityisen pähkinöinä!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Liina! Monesti nuo printtikankaat ovat liian retroja minun makuuni, mutta tuo kuosi kolahti heti.

anne kirjoitti...

Hauskat!! Eikös sillä pandalla kuulukin olla mustat silmät?

Kaisa kirjoitti...

Niin minäkin yritin sanoa, mutta eihän tuon ikäinen vielä kuuntele järkipuhetta... :)