perjantai 11. heinäkuuta 2008

Loma!

Jee jee, loma alkaa 91 minuutin päästä! Ensimmäinen lomaviikko menee sitä riivattua diplomityötä kirjoittaessa. Minulla on (taas kerran) vakaa aikomus saada se valmiiksi. Toivottavasti tällä kertaa onnistuisin. Toisella lomaviikolla mennään Keski-Pohojammaalle tekemään häiden ennakkovalmisteluja ja mökkeillään Mäntyharjulla muutama päivä.

No mutta en minä pelkästään tuota tullut tänne ilkkumaan. Suurin osa on jo varmaan huomannu, että uusin Ulla ilmestyi jokunen päivä sitten. Minulle kolahti parhaiten Tulppaani-kolmiohuivi , Käänteinen-pipo ja sukkamalleista Rovásírás-sukat. Muutkin sukkamallit olivat kivoja ja, mikä parasta, niitä on paljon! Mahtavaa että joku viitsii ja jaksaa tehdä noin hienoa nettijulkaisua kanssaneulojien iloksi!

Edit: Olihan minulla vielä yksi asia mikä piti sanoa. Kiitoksia teille kaikille jotka käytte kommentoimassa juttujani ja kehumassa tekeleitäni! On aina yhtä jännää ja kivaa kun sähköpostiin on tullut ilmoitus uudesta kommentista. Kiitos!

3 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Mukavaa lomaa ja tehokasta diplomityön kirjoittelua!

arleena kirjoitti...

Mukavaa lomaa. Ei aivan yhtäaikaa olla Keski-Pohjanmaalla, me mennään siinä elokuun 10. päivän kieppeillä syntymäpäiviä viettämään.

Mäntyharju on kaunista seutua, on tullut käytyä kolmena kesänä Salmelan taidetapahtumassa. Kannattaa muuten käydä siellä

Kaisa kirjoitti...

Kiitos!
Mäntyharju on kyllä tosi kaunis paikka. Salmelassa olen kerran käynyt, mutta pitää katsoa jos ehtisi tänäkin kesänä käydä piipahtamassa.