maanantai 11. elokuuta 2008

Neljännesvuosisata

Täytin tänään neljännesvuosisadan ja sain ihania lahjoja. Mies oli ostanut pitkiä ruusuja ja tilannut (pienellä opastuksella...) Knit Picksin sukkapuikkosetin Get Knittediltä. Setissä on kaikki koot 2 mm ja 3.25 mm väliltä 25 mm välein. Nuo KP:n metallipuikot ovat ihanan liukkaita ja teräviä ja mukavan lyhyitä (15 cm). Lisäksi paketissa oli vyyhti Colinetten Jitterbugia.Juhlat jatkuvat raparperipiirakan ja olympialaisten merkeissä.

Neuleet eivät oikein tunnu valmistuvan ja suurin syyllinen siihen on eräs kirottu sukkapari (pdf) josta on tullut oikea riippakivi neulojanurallani. Aivot meinaavat nurjahtaa sijoiltaan kun yritän ymmärtää ohjetta, mutta ei vain onnistu. Oli pakko aloittaa punainen pitsihuivi häitä varten että pysyn järjissäni.

11 kommenttia:

kio kirjoitti...

onneksi olkoon!kivat lahjat olet saanut :)

villapeikko kirjoitti...

Onnea! :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Onnellista syntymäpäivää meidän esikoiselle! Suunnistamassa olin ja vettä tuli taivaalta runsaanpuoleisesti. Me juhlimme äidin kanssa synttäreitäsi ja Pekingin mitalleja täällä kotona syömällä porkkanakakkua.
Terv. Iskä

arleena kirjoitti...

Paljon onnea vaan, kauniit oranssit ruusut hehkuvat maljakossa.
Suomelle tulikin ensimmäinen kultamitali syntymäpäivänäsi.

Sinulle on luottoa ja tunnustusta blogissani, käyhän vilkaisemassa.

Kaisa kirjoitti...

Kiitoksia isille! Me ollaan menossa tänään suunnistamaan kun rastit ovat kerrankin melkein naapurissa. Pitää kyllä vähän himmailla että jaksaa lauantaina maratoonata :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Arleena!
Urheilukisat ovat aina liittyneet kiinteästi synttäreihini. Synnyin Helsingin yleisurheilun MM-kisojen aikaan kun Carl Lewis oli kentän kuningas ja muutama vuosi sitten sain synttärilahjaksi Keskisalon 3000 metrin esteiden EM-kullan :)

17 neliötä kirjoitti...

Onnittelut! Ollaankin sitten samaa vuosikertaa :)

Kaisa kirjoitti...

Heh, parasta A-ryhmää :) Suomen jääkiekossa -83 syntyneistä käytetään nimitystä "superikäluokka"...

henna kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tervetuloa meidän "lähempänä viittäkymppiä kuin omaa syntymää"-kerhoon ;)

Kivat lahjat olit saanut. Hienon puikkopussin oli äitisi tehnyt, itselleni olen kans tehnyt vastaavia ja ovat niin kovassa käytössä.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Henna!