perjantai 17. heinäkuuta 2009

Lisää neulottavaa

Uusi Ulla on ilmestynyt!

Ensimmäisenä puikoille pääsee joko lahjakkaan serkuntytön suunnittelema Viimeinen-huivi tai Tainan yksinkertaisen kaunis Kummituskukka-huivi.

Äitini oli penkonut jotain vanhoja kätköjä ja löytänyt seiskaluokalla tekemäni hassun käsityöpussukan. Pupu on painettu kankaalle ja ääriviivat on kirjottu. Pussukka pääsee ehdottomasti takaisin käyttöön!Tänään on viimeinen "virallinen" lomapäivä. Loppulomasta olen tehnyt kaikkea kivaa, kuten juossut kilpaa, käynyt kuntorasteilla, vieraillut Repovedellä, poiminut ja syönyt mustikoita, leiponut Arleenan ihania appelsiini-voisilmäpullia (suosittelen, parhaita pullia mitä olen ikinä leiponut!), kuunnellut tämän kesän parhaita levyjä (SMG:n Palatkaa Pariisiin! ja PMMP:n Veden varaan) sekä tietysti neulonut villasukkia. Loma on ollut kaikin puolin oikein onnistunut ja rentouttava!

10 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hellyttävä pussukka! Ja SMGn levy on parasta ikinä, varsinkin pitkää matkaa ajaessa, täysillä laulaessa :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos! Juu, se on todellinen mukanalaulamislevy. Mies tykkää kun kuuntelen levyä iPodista ja mölisen mukana kovaan ääneen :)

henna kirjoitti...

Hauska pussukka :)

arleena kirjoitti...

Voi nyt alkoi pullia tekemään taas mieli. Ne ovat niin hyviä
Hauska pussukka. Mukava muisto kouluajoilta.

Kaislikko kirjoitti...

Taas iloinen bloggaus, kiitos! Löysin blogisi, kun hain neuleblogeja luettavakseni (kaverini kanssa yhteinen löytyy www.neuleharput.ajatukseni.net -reittiä).

Sinun lokisi on tasokas, kaunis, monipuolinen. Luen ilokseni tätä. Sait myös houkuteltua Knitting Vintage Socks -kirjan hankintaan - tosin en lähetä laskua sinulle.


Neulomisen ym iloa!
Kaisa

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Kaislikko! Mukavaa jos pidät blogistani.
Pitääpä käydä lukemassa ja katselemassa sinunkin blogiasi :)

Heidi kirjoitti...

Tuo pussukan hahmo näyttää samalta kuin maskottisi?! Kuinka onkin voinut sattua :)) Ihania nuo laspsuuden aarteet

SatuK kirjoitti...

Hehee :) Juuri lomalla kuvasin ikivanhoja käsitöitäni. En vain ole saanut vielä purettua kameraa ja blogattua niitä.

Minna kirjoitti...

Hei Kaisa! Sattumalta eksyin tänne ja kun nimen lisäks sekä nykyinen että entinen paikkakunta kuulosti tutulta jäin kattoon enemmänki. Loppujen lopuksi kuvista löyty lukioajoilta tuttu naama :) Vieläkö muistat?

Mukavan näkösiä töitä sulla on valmistunnu ja mukava oli muutenki lueskella sun juttuja. Itekkin oon opiskeluajoista lähtien tehny paljo käsitöitä, mutta omaa blogia en oo kuitenkaan saannu perustettua.

Kaisa kirjoitti...

Moi Minna!
Juu toki muistan. Mukavaa että eksyit blgiini!

Olisi hauska kuulla mitä sulle nykyään kuuluu. Laita vaikka sähköpostia kjunka (at) gmail .com.