perjantai 15. lokakuuta 2010

Satunnaisia asioita

Sain Miia-Rebekalta tunnustuksen. Kiitos!En tällä kertaa jaa tunnustusta kenellekään eteenpäin, mutta poimin rusinat pullasta ja kerron hieman satunnaisia asioita itsestäni, kuten tunnustukseen liittyvä haaste kuului.

1. Minulla on nuha. En ole normaalisti ikinä sairaana (paitsi aina maratonin jälkeen), mutta nyt töiden loppumisen myötä sain jostain ikävän nuhan.

2. Pidän eläinten katselemisesta. En ole mikään lemmikki-ihminen, mutta voisin loputtomasti katsella erilaisten villien eläinten puuhastelua. Oravat, hyönteiset, linnut, hiiret, kaikki käy. Luultavasti yksi syy miksi nautin niin paljon sademetsämatkailusta on se, että sademetsät suorastaan kuhisevat kaikenlaisia eläimiä jos vain malttaa katsoa rauhassa.3. Meillä ei ole tällä hetkellä sohvaa eikä televisiota. Myimme muuton myötä vanhan sohvan pois ja annoimme telkkarin pikkuveljelle. Uudet ovat jo tilauksessa, mutta toimitusajat ovat yllättävän pitkiä, esimerkiksi sohvalla 6-8 viikkoa.

4. Rakastan kirkkaita värejä. Vaikka pukeudun yleensä mustaan ja harmaaseen, oikeasti pidän oranssista, keltaisesta, pinkistä, vihreästä, turkoosista ja muista kirkkaista ja raikkaista väreistä.

5. Minulla on uusi kännykkä. Koska äitiysloman myötä jouduin luopumaan firman liittymästä, otin uuden liittymän mukana myös uuden luurin. Se on Samsung Galaxy S ja se on ihana. Akku vain kuluu aika nopeasti, etenkin jos roikkuu paljon netissä.

6. Tilasin tänään Ottobre design -lehden. Nyt ei edes kaavojen ja ohjeiden puute voi tulla uuden ompeluharrastukseni esteeksi. Vastapainoksi peruin Modan jonka mallit eivät ole enää aikoihin puhutelleet.

7. Minulla on matkakuume. Suunnittelen jatkuvasti erilaisia kaukomatkoja, vaikka todennäköisesti me ei olla muutamaan vuoteen lähdössä yhtään mihinkään tuon perheenlisäyksen takia (enkä nyt puhu ompelukoneesta...). Tällä hetkellä suosikkihaaveilukohteeni on Indonesian Bali sekä tietysti luontomatkailijan ikuinen haavekohde Afrikka.

1 kommentti:

Sude kirjoitti...

Matkakuume on vakava sairaus joka ei parane koskaan :) Me katsottiin tytön kanssa aikanaan lasten ohjelmaa "Matka maailman ympäri 70 päivässä" ja siitä lähtien olen halunnut Jalalabaadiin (Intiassa). Nimi kuulostaa niin houkuttelevalta :)