perjantai 10. kesäkuuta 2011

Vauvansukkavertailu: Infant's Fancy Silk SocksSeuraavana on vuorossa ohje Nancy Bushin Knitting Vintage Socks -kirjasta. Infant's Fancy Silk Sock on vauvan pitsipolvisukka jonka rakenne vastaa aikuisen sukkaa kantapäineen ja kiilakavennuksineen.

Sukat istuvat hyvin vauvan pulleaan jalkaan ja pysyvät ylhäällä resorin ansiosta. Koska vauvat kasvavat aivan supernopeasti, tällaisten sukkien ongelmana on olla ensin liian suuria ja yhtäkkiä jo liian pieniä. Toki vauvansukissa ei haittaa vaikka varpaissa olisikin vähän väljää tilaa.

Kuvan sukat eivät ole valitettavasti silkkiä vaan ihan normaalia ohutta sukkalankaa. Lankaa kului 27 grammaa ja sukat ovat juuri sopivat puolivuotiaalle vauvalle. Sukan pitsineule on melko helppo ja tuo mukavasti lisähaastetta neulontaan.

Arvio:
+ Vertailun kauneimmat sukat
+ Pysyvät hyvin jalassa
+ Mukavat neuloa

- Ovat sopivat vain lyhyen aikaa
- Ei yhtä sukupuolineutraali kuin testin muut mallit

4 kommenttia:

kio kirjoitti...

tää sukkavertailu on hauska! kun itsellä ei ole vauvaa, niin ei ole mitään käsitystä istuvuudesta.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Kio!
Tarkoituksena oli, että vertailusta olisi iloa myös heille jotka neulovat vauvansukkia vaikka lahjaksi tai vielä syntymättömälle vauvalle. Mallien toimivuutta on hurjan vaikeaa arvioida jos ei ole kokeillut. Toki vauvat ovat kaikki aika eri kokoisia ja mittasuhteetkin vaihtelevat.

~ Satumaarit ~ kirjoitti...

Ompahan kauniit sukat :)
Nätti pitsineulos.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Satumaarit!