lauantai 4. kesäkuuta 2011

Vauvansukkavertailu

Koska meidän vauva syntyi vuoden kylmimpään aikaan, on hänelle tullut neulottua jos jonkinlaista jalanlämmitintä. Tästä syntyi ajatus tehdä pienimuotoinen vertailu joistakin vauvansukkaohjeista joita olen kokeillut. Suurin osa käyttämistäni sukkaohjeista on vapaasti netissä saatavilla, mutta yksi ohje on peräisin neulekirjasta.

Kommenttiboksin puolella toivoisin teidän lukijoiden kertovan omista vauvansukkakokemuksistanne sekä tietysti paljastavan parhaat vauvansukkaohjeet jotka ovat jääneet vertailun ulkopuolelle.Vertailun olkopuolelle jätin Supervauvan Polvisukat joiden ohjeella sain aikaiseksi niin pienet sukat että ne eivät mahdu edes nukelle. Se ei todennäköisesti ole ohjeen vika, koska minulla on todella tiukka neulekäsiala.

4 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

en ole aiheen asinatuntija - junasukat olen neulonut, ja ne pysyivät hyvinä käytössä. Olen kiinostunut kuulemaan lisää hyvistä malleista, palaan siis takaisin!

Kaisa kirjoitti...

Junasukat tai tikapuusukat tai millä nimellä niitä kukakin haluaa kutsua, ovat ehdottomasti yksi suosikeistani. Pysyy hyvin jalassa ja kasvaa lapsen mukana.

Elli ja Aura kirjoitti...

Meille taas Supervauvat ovat olleet parhaat, pitää ehkä joskus tehdä myös junasukat.
Elli

Kaisa kirjoitti...

Elli, pitää varmaankin antaa supervauvoille uusi mahdollisuus ja ottaa vaikka 3mm puikot ja vähän paksumpi lanka käyttöön.