sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Hienon neidin kassi

Minulla oli pienenä lapsena melkein joka valokuvassa käsipuolessani serkun vanha vadelmanpunainen käsilaukku jossa raahasin aarteitani joka paikkaan. Kun sitä Nalle Puh -kangasta jäi vieläkin pieni pala jäljelle, tein omalle tytölle kankaasta käsilaukun.Laukku on ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta ja kaavat on ihan omasta päästä. Laukusta kurkkii Hulda Hyperhiiri. Hulda on virkattu Isoveli-langasta ja sen sisällä helisee pääsiäismunan sisäpallo riisillä täytettynä.

Uskomatonta miten pimeää tuolla ulkona on. Sähkövalot ovat päällä keskellä päivääkin ja silti valokuvista tulee ihan pimeitä.

4 kommenttia:

Iida kirjoitti...

En muistanutkaan, että se laukku on ollut sulla välissä! Nykyään se on täällä meillä jossain hukkatallessa... :D Ja pimeydestä olen ihan samaa mieltä, talviunet pitäis tehä mahollisiksi ihmisellekin!

Kaisa kirjoitti...

Ai se laukku palautui teille takaisin! :)

Minusta tuntuu että lapsi on pikkuhiljaa rupeamassa talviunille. Mitä pimeämpi päivä on, sitä pidemmät päiväunet se nukkuu...

helena kirjoitti...

Ihania "ompeluksia", haluaisin kovasti ommella kaikkea kivaa, mutta aika ei riitä enkä edes osaisi mitään noin nättiä :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Helena!
Meillä on miehen kanssa diili, että saan aina viikonloppuisin muutaman tunnin "omaa aikaa" jonka käytän aika usein ompelukoneen kanssa leikkimiseen. Se jotenkin tyjentää pään tehokkaasti ja on mukavaa kun saa kerrankin jotain valmista nopeasti.