sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seiloripaita

Joka kevät kaikissa käsityö- ja naistenlehdissä on ne iänikuiset seilorivaatejutut joissa ruskettuneet blondit mallit poseeraavat raidallisissa paidoissa, valkoisissa housuissa ja purjehduskengissä. Tämä uusin paitaompelukseni sopisi sellaiseen juttuun erittäin hyvin.Raitakankaat ovat Marimekon trikoota, taas kerran siitä jämäkangassäkistä. Kaava on Ottobre 6/2010 -lehden Villi Viikinki -paita 86-senttisenä. Saumat ja helmakäänteen tikkasin hunajakenno-ompeleella. Se on paljon helpompi kuin kaksoisneulatikkaus koska ei tarvitse vaihtaa neulaa tai pujotella toista lankaa. Samalla saumoista tulee hauskan näköiset ja saumanvaroista ihan litteät. Laitan vielä toisen kuvan josta näkee paremmin tuon paidan rakenteen, vaikka kuva onkin aika epätarkka koska malli juoksi kuvanottohetkellä (kuten lähes koko hereilläoloaikansa...).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkää kovasti sekä paidasta että mallista = )
tv: Mummo

riikka kirjoitti...

Tosi söpö =)

Sanni kirjoitti...

Kiva paita! Itsekin tykkään käyttää hunajakennoa käänteissä.

Elli ja Aura kirjoitti...

Pitäisi itsekin raahautua Marimekon tehtaanmyymälään jos sieltä voi löytää jämäkangaspussin! Ihana paita siis (ja housutkin) :)
Elli

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Riikka kommentistasi!

Kiitos Sanni! Olen ihan koukussa siihen hunajakenno-ompeleeseen ja laitan sitä nykyään joka paikkaan :)

Kiitos Elli! Ainakin silloin kun minä kävin, siellä tehtaanmyymälässä oli vaikka kuinka paljon niitä trikoopusseja. Myös kilokangaslaari oli aika houkutteleva. :)