maanantai 24. syyskuuta 2012

Pikkuneuleita

Tämän hetken suurin neuleurakkani on Paulie-neuletakki sukkalankapaksuisesta alpakkasekoitteesta. Tällä hetkellä olen menossa jo toisessa hihassa, ja vaikka työ etenee, aina välillä tekee mieli neuloa jotain ihan muuta.

Ensimmäisenä välipalana valmistui Mini Micro no purl Monkeys -sukat. Sukat ovat omalle tytölle vähän liian pienet, eli nämä menevät lahjaksi. Lanka on Ilun värjäämää sukkalankaa ja sitä kului 25 grammaa kun neuloin 2,5 mm bambupuikoilla. Malli on kaunis, mutta kyllä tuo pitsikuvio vähän niitä nurjia raitoja kaipaisi. Nilkkaan lisäsin pätkän joustinneuletta, että sukka pysyisi paremmin jalassa.

Toisena välipalana neuloin vauvantumput February Baby Sweaterin jämälangoista. Malli on mukailtu tästä omasta lapasohjeesta. Varressa käytin 2,5 mm ja sormiosassa 3,5 mm bambupuikkoja. Lankaa kului 11 grammaa ja ihan saman verran jäi vielä jäljelle.

7 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Hei! Ihana inspiroiva blogi sulla, liityin lukijaksi jos saisin vähän omaakin neuleinspiraatiota heräteltyä:)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Helmi! Tervetuloa lukijaksi!

Neulisti kirjoitti...

Ihanan aurinkoiset värit. Kyllä nää pienet neuleet on aina niin kauhean suloisia. :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Neulisti!
Noissa pienissä neuleissa on ihanaa kun saa yhdessä tai parissa illassa valmista. Välillä kun tuntuu että mikään ei etene, niin muutamat pienet sukat ja tumput auttavat aina!

Iida kirjoitti...

Onko nämä sitä keltaista lankaa sieltä messuilta? :) Tosi söpöjä ja pieniä ovat :)

Kaisa kirjoitti...

Joo on se sitä Ilun lankaa jota sieltä messuilta hamstrasin :)
Kiitos kommentista!

tiinaf kirjoitti...

Huokaus, kuinka söpöt!