maanantai 19. marraskuuta 2012

Flunssaa ja vaippahousuja

Äitiyslomaa on nyt viikko takana. Minulla oli etukäteen suuret suunnitelmat siitä, mitä kaikkea haluan puuhata kun työvelvoitteet (kaikki kolme päivää viikossa...) loppuvat. Mutta mitä vielä, koko perhe sairastui aivan hirveään ja pitkäkestoiseen flunssaan joka ei tahdo millään parantua. Nenäliinoja ja kurkkupastilleja on kulunut pakettikaupalla ja viinimarjamehut on jo kohta juotu. Toivottavasti tauti tästä pikkuhiljaa alkaa helpottaa, että ehtisi vielä jotain tekemäänkin ennen kuin uusi tulokas syntyy.

Uusimmassa Novita-lehdessä oli ohje Hahtuvainen-villatopsista neulottuihin vaippahousuihin. Housujen malli näytti aivan käyttökelvottomalta, mutta ajatus villan neulomisesta tuntui niin eksoottiselta, että pakkohan sitä oli kokeilla. Otin vähän suuntaviivoja lehden ohjeesta ja lisäsin housuihin resorit jostain merinovillaisesta jämäkerästä.

Kun housut olivat valmiit, olin aivan varma, että mikään vauva ei tulisi ikipäivänä mahtumaan niihin. Vertasin niitä kuitenkin esikoisen ensimmäisiin ja paljon käytettyihin villahousuihin ja nuo olivat jopa hieman isommat. Villaa kului yksi pussillinen.

Ei kommentteja: