sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Piparipipo ja Joulun odotusta

Tämän syksyn suurin neulehitti on ollut Muita Ihania -blogin Tiinan Superhelppo syyspipo. Pipo kolahti heti visuaaliseen silmääni, koska rakastan tuollaisia selkeitä ja graafisia kuvioita ja tietysti kirkkaita värejä. Yleensä inhoan kirjoneuleen tekemistä, mutta tuossa pipossa sitä on onneksi vain muutama hassu rivi. Kaivoin kaikki paksut jämälangat pusseista esiin ja muutaman illan jälkeen minulla oli kolme piparipipoa ja yksi samalla mallilla tehty raitapipo.

Oranssikeltainen väri-iloittelu meni tietysti muksun käyttöön. Keltainen lanka on Novitan Isoveljeä ja oranssi muinaista Aino-lankaa jota ei ole valmistettu enää vuosiin. Harmaa tupsu on tehty eripaksuisista langanjämistä. Kärjen kavennukset tein ohjeesta poiketen joka toisella kerroksella, koska mielestäni silloin piposta tulee paremman muotoinen. Muista pipoista saatte nähdä kuvia myöhemmin.

Minulla on aivan hurja joululahjaneulomustahti päällä. Uusia tekeleitä putkahtelee puikoilta monta viikossa. Joulunodotukseen on tässä taloudessa valmistauduttu myös leipomalla maailman parasta joulukakkua omalla ohjeella. Tuosta kakkutaikinasta jäi vielä sen verran päiväyksen ylittänyttä maustamatonta jogurttia jäljelle että tein siitä sämpylätaikinan, joka nyt odottaa tuossa pöydällä leipomista ja uuniin pääsyä. Nam nam!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä lomalaisella on virtaa, ihan hengästyttää = )
tv Äippä

Venla kirjoitti...

Olen myös ihastellut monesti noita kyseisiä pipoja Muita ihania-blogissa. Vielä en ole kerennyt toteuttaa. Ihanat värit olet valinnut näihin pimeisiin aikoihin:) BLogissani olisi sinulle viestiä!

Jutta kirjoitti...

Jopas löytyi kiva blogi, lukijaksi! :)