tiistai 8. lokakuuta 2013

Synttäreitä ja sukkia

Blogini saavutti syyskuun lopulla jo huiman kuuden vuoden iän ja juhlan kunniaksi päätin palata sinne mistä kaikki alkoi, eli villasukkiin.

Tällä kertaa kyseessä on oma ohjeeni, jolla olen neulonut aikaisemmin jo kahdet sukat, harmaat ja vihreät. Blogisynttäreiden kunniaksi päätin julkaista sukkien ohjeen. Ohje löytyy pdf-tiedostona Ravelrystä tämän linkin takaa.

Nimesin sukat Karoliinan sukiksi siskoni mukaan, koska hänellä on aina villasukat jalassa. Suurin osa täälläkin esitellyistä sukista on päätynyt hänen käyttöönsä ja ilahdun aina suuresti kun tapaamme ja hänellä on minun neulomani sukat jalassa. Sukkien mallineule yhdistää helppoa palmikkoa ja pitsiä ja sen oppii nopeasti ulkoa. Nyt kun joulu jo pikkuhiljaa lähestyy, voin suositella tätä sukkamallia joululahjaneuleeksi, koska sukat valmistuvat nopeasti ja joustava malli istuu useimpiin jalkoihin. Kuvan oranssit sukat on neulottu Novitan Nalle Aloevera -langasta 2,5 mm puikoilla. Lankaa kului 75 grammaa.

9 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kauniit :)!

mokkakissa kirjoitti...

No tuohan vaikuttaa just sopivalta sukkamallilta sellaiseen puoliaivottomaan toimintaan. Einihan vaikee muttei ihan sileäkään. Kiitos!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Maiju!

Kiitos Mokkakissa kommentistasi! Joo, tuo on juuri sellainen telkkarinkatseluneule joka ei vaadi mitään kaaviontuijottelua. Sellainen mitä kahden pikkulapsen univelkaiselta äidiltä voi odottaa :D

Elli ja Aura kirjoitti...

Blogionnea ja hienot sukat! Ehkä tältäkin univelkaiselta äidiltä voisi onnistua ;)
Elli

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Elli! Varmasti onnistuu!

Hanna Riikka kirjoitti...

Onnea jo kuusi vuotiaalle blogille!

Kaunis malli ja väri, pitääpä ottaa ohje talteen =)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Hanna Riikka!

Hepsi kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle ja kiitos kauniiden sukkien ohjeesta! Jospa sitä tulisi vaikka jossain vaiheessa käytettyä. =)

Paula kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut blogisynttäreiden johdosta!

Sukkamalli on kaunis!