maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vaippapussukka

Muistatteko vielä sen ison, vaununaisassa roikutettavan kassin jonka ompelin viime kesänä? Kassi on muuten aivan mahtava, mutta tavaroiden löytäminen sen syövereistä on hyvin haastavaa. Siksi olen jo ommellut muutamia pussukoita joihin ruokailutavarat, vaipanvaihtovälineistön ja vaihtovaatteet on voinut kätevästi kerätä seteiksi.

Vaipat olivat ennen kangaskassissa, koska pienen vauvan vaipanvaihtoon tarvitsee niin paljon kaikenlaista harsoa ja muuta tilpehööriä. Nyt kun tuo meidän vauvakin on jo isompi ja reissuun tarvitaan vain pari housuvaippaa, ompelin niille pienemmän pussukan. Pussin koko on noin 20x20 cm. Päällinen on Ikean puuvillaa ja vuori Eurokankaan pallokuvioista ohutta puuvillaa. Kiinnitys tapahtuu tarranauhan avulla.

Pussiin mahtuu tarvittaessa myös valmiiksi täytetty kestovaippa. Pussukasta voisi kehitellä seuraavan version jonka toinen puoli olisi muovitettua kangasta. Tällöin myös märän kestovaipan voisi kuljettaa takaisin samassa pussissa eikä pussi tai laukku ympärillä pääsisi kastumaan.

Ei kommentteja: