tiistai 26. kesäkuuta 2012

Pom pom palloja

Hullunkurinen värienyhdistelijä minussa sai vallan sunnuntai-iltana kun pengoin kangaskaappiani. Jostain syystä vihreän ja pinkki-oranssin pallokankaan ja keltaisen resorin yhdistelmä näytti aika kivalta ja pitihän sitä tietysti kokeilla.

Paidan kaava on Ottobre 4/2010 -lehden supersuosittu Papana-paita 86-senttisenä. Oletteko muuten huomanneet, että Ottobrella on sellainen kätevä systeemi, että tilaajat saavat tilata noita vanhoja lehtiä kokonaan ilman postikuluja?

Mielestäni tuosta väriyhdistelmästä tuli tosi hauska. Mies kommentoi paidasta, että ainakin erottaa helposti leikkipuistossa missä oma lapsi menee kun on noin värikäs paita päällä. Jatkossa pitää enemmänkin yhdistellä kangaskaapin aarteita. Kokonaan samasta kuosista tehtyjä paitoja saa kaupastakin, mutta värejä ja kuoseja yhdistelemällä saa ihan uniikkeja ja "itse suunniteltuja" vaatteita.

4 kommenttia:

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Kivan pirtsakka väriyhdistelmä! Tuo sanan tunnistus kommentoinnissa on vähän ärsyttävä, kun ei saa selvää mitä tuossa lukee ja ilman ei anna julkaista kommenttia... Voisiko sen ottaa pois?

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Laura!
Voin kokeilla ottaa robotunnistuksen pois, mutta jos sieltä rupeaa tulemaan spämmiä niin laitan sen takaisin. Kiitos palautteesta!

Sanni kirjoitti...

Hieno paita! Olet oikeassa, erilaisten kuosien yhdistelemistä pitäisi kokeilla rohkeammin. Jos oikein hurjaksi heittäytyy, niin joka aikuisten vaatteissa :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Sanni!
On yllättävän vaikeaa kuvitella, miltä eri kuosit näyttävät valmiina vaatteena (tai minulla on vain huono mielikuvitus...). Lastenvaatteissa taloudellinen vahinko on pienempi, jos menee pieleen, mutta välillä on toki hyvä elää vaarallisesti :D