torstai 8. toukokuuta 2014

Boxie Pouch

Pinterest on oikea käsityöohjeiden ja tutoriaalien sampo josta löytyy aina jotain kivaa tehtävää tai haaveiltavaa. Sieltä löysin mainion (No Guts) Boxie Pouch -pussukan tutoriaalin jota oli pakko kokeilla.

Marimekon koirakangas löytyi muutamalla eurolla Mankkaan Akseli-kirppikseltä. Värikäs pallokuvioinen vuorikangas on Rowanin mallistoa, vihreä vetoketju Stockmannin tarjouslaarista ja papukaijahakanen napsaistu talteen jostain rumasta mainosavainnauhasta.

Vaikka ohje väittää pussukan olevan beginner-tasoa, oli se ehkä vaikein juttu mitä olen ikinä ommellut. Toisaalta jos olisin lukenut ohjeet kunnolla, leikannut kappaleet tarkasti mittoihinsa ja noudattanut suositeltuja saumanvaroja orjallisesti, olisin säästynyt monelta purkamiselta ja päänvaivalta. Tutoriaali oli todella hyvin tehty ja kuvattu, mikä helpotti ompelemista paljon.

Pussukka on juuri sopivan kokoinen sukankutimen tai muun pienen neuleprojektin säilytykseen. Mielestäni myös värien valinta onnistui hyvin ja pussukasta tuli söpö.

4 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Kaunis pussukka.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Neili!
On varmaan joku salajuoni laittaa google+ tykkäysnappi ja kommentointinappi ihan päällekkäin, että tällainen nakkisormi varmasti painaa vahingossa sitä tykkäysnappia kommentoinnin sijaan... Eli älkää ihmetelkö miksi tykkäsin omasta postauksestani (noloa!).

Satu kirjoitti...

Hieno pussukka, tämä täytyy muistaa!

Minä sain tällaisen älypuhelimen vasta joulukuussa, kun edellinen luurini hajosi ja mies oli sitä mieltä, että munkin on nyt jo aika opetella moisen vempaimen käyttöä. Kivahan tämä on, mutta olen niin monet kerrat FB:ssa tykännyt ihan vääristä jutuista ja huomannut sen vasta seuraavana päivänä tms. Yksi näistä oli mm. joku Hesarin raiskausuutinen..!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos Satu!
Joo, sattuuhan noita :)